Skoda servis - Auto KOLE - loše iskustvo

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Kimikus
    CBC Član
    • 05.12.2006
    • 21
    • BG 44°49'N 20°28'E - 55°45'N 37°37'E - 54°59'N 73°22'E

Jos jedan protiv koleta.....Ostavio sam auto da mi srede nosace motora. Ogulili su mi krilo i ubedjivali kako je to bilo tu vec...Trebao sam da uzmem auto natrag cim sam video retarda koji ga je uparkiravao kako ga potpisuje po tunelu u YUBC.

Comment

• fox_mulder
      CBC Član
      • 21.11.2005
      • 74
      • Beograd, Srbija

Danas sam bio u servisu Kole, i ne mogu da verujem da neko tamo moze uopste da ostavi auto! A radionica je puna skoda, prljavih skoda. Na podu blato, ali su zato majstori ulickani samo tako. Prava gospoda.

Nivo ljudi koji rade u prijemnom delu je tako nizak, oni cak nemaju ni softver preko koga proveravaju da li je deo koji prodaju odgovarajuci, vec sve napamet pricaju. Pritom ne respektuju musteriju, vec sve odgovaraju jako neljubazno.

Uzas, tipican kukuruz servis. Odmah pored je neko blato i njiva...

Comment

• Ji 4Tze
        CBC Senator XXL
        • 04.05.2006
        • 806
        • bg
        • Honda CR-V 4WD

ah, to je novi 'prostor' izmedju zemuna i nove galenike

Comment

• prolupator
          CBC Senator XXL
          • 02.09.2005
          • 3968
          • Zemun

To je samo jedan od razloga zasto ne vozim Skodu...
          OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• gille
            CBC Senator XXL
            • 24.09.2006
            • 593
            • Belgrado

Sve Škode iz firme u kojoj radim se održavaju tamo. Mislim, šta reći kada posle zahteva za servis upravljačkog sistema na Škodi Feliciji (auto vuče na levo ko lud) stigne objašnjenje "kupite nove gume" Gume su inače kupljene nove(sve četiri) pre tri meseca ?!?!

Ta nesrećna Felicija inače kuva svaka dva meseca, jer otprilike na isto toliko crkava termodavač, a u kompletu crkava i grejanje / hlađenje kabine (ventilator, nema klimu)... auto je 2000. godište. Tuga.

Comment

• Delkan
              CBC Senator XXL
              • 14.06.2005
              • 829
              • 60 km From BG,West

Ovaj...to za gume...najcesce jeste istina.Naravno,ne zelim da ih branim,ali to je razlog u 95% slucajeva sto auto vuce u stranu.Moze da se desi i sa novim gumama(desilo se bas mom ortaku na Kadetu).Takvo je bar bilo moje iskustvo dok sam radio taj posao.E sad, za ovo ostalo...

Fora je sto se sve moze proveriti i bez kupovine novih guma a to njih ocito mrzi.

Comment

• Dragon
                CBC Senator XXL
                • 15.11.2006
                • 963
                • Beograd

Taj Kole je jedan lik...

Dovoljno je reći da je čovek gostovao na jednoj lokalnoj TV stanici i kada su ga pitali koja je tajna njegovog uspeha, rekao je:
                DOGNAM, PRODAM - PRODAM , DOGNAM...

Valjda mu i servisi rade po istom principu.
                Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

Kole je samo vrh ledenog brega cela ekipa raznih uspesnih
                  servisa se podigla na slican nacin .
                  To su likovi koji su uvek u svim ponudama najpovoljniji e sad ste dali odgovor i kako a i zasto ...

Comment

• bozza1979
                    CBC Veteran
                    • 08.01.2007
                    • 112
                    • Beograd

U maju 2004. sam kupio polovnu Feliciu... Par dana posle toga mi se u dva-tri navrata desilo da se pedala kocnice ne vrati (ostane pritsnuta), pa sam je sam vracao nogom... Odvezao sam auto kod Koleta da vidi sta moze da bude... Problem se u medjuvremenu vise nije ponovio... Ostavio auto i broj telefona da me zovu kad vide sta je... Posle 20 minuta su me zvali, gotov auto... Kao neka plasticna osovinica pukla... Trazio sam da mi pokazu stari deo, odgovor, bacili smo ga... Racun za osovinicu, oko 3 evra, ruke nesto manje od 20 evra!
                    Nekoliko dana kasnije, kad sam se vracao s posla, kolega je vozio iza mene i vice, ne rade mi stop svetla! Pogledam, nisu vracene zice na automat... Sramota...
                    Na sledeci servis sam otisao kod Cirinca (tada u Djure Djakovica, sada na Karaburmi)... Kad sam im ispricao za to kod Koleta, rekli su mi da me je odrao bezveze, da tu nema nikakve plasticne osovinice... Jedino sto je mogao da uradi je da podmaze pedalu...
                    Kod Cirinca za dve godine nisam imao ni najmanji problem i mnogo su bolji, ljubazniji i jeftiniji od Koleta... Preporuka za Cirinca!

Comment

• Laki GSi
                      CBC Senator XXL
                      • 15.10.2006
                      • 2426
                      • Beograd-Vozdovac

Nama skodu ali sam ovakvim sistemom poslovanja jedne "ozbiljne"auto kuce!
                      Letos sam ima priliku da vozim novu octaviu od drugara(bio je u nekoj guzvi pa me zamolio da je ja odvezem na servis) u auto kucu samardzic ,po mojoj nekoj proceni mislim da su tamo koliko-toliko korektni i da znaju posao!
                      Ako nista drugo makar ne lapaju.
                      Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• vlada064
                        CBC Član
                        • 22.02.2006
                        • 12
                        • Beograd

Jos jedan glas za Koleta.Vozim sluzbenu fabiju(telekom) i na nasu(vozi nas vise doticnu) konstataciju da menjac zapinje i nece u brzinu doticni SALE odgovara da bi auto morao da provede u servisu bar mesec dana.Ok mi se slozimo iako znamo da necemo dobiti drugi od firme.Medjutim problem nastaje zbog malog prostora u starom servisu, njihove reci.Znate nezgodno je da auto stoji toliko dugo u servisu, kako da primamo ostale musterije.Ok progutamo mi to.Ali sta reci kada i u novom nezgodno da stoji toliko dugo.Samo me zanima koji to deo putuje od Ceske do Srbije ceo mesec.A namlatise se love za redovne servise koji su na svakih 5k km.
                        Vec smo se navikli na menjac(zadnjih 100000km od 170000).

Comment

Working...
                        X