Kradja tablice

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • boban1982
    CBC Senator XXL
    • 14.03.2010
    • 1106
    • Batajnica
    • SAXO VTS-BIC

Odg: Kradja tablice

Bilo je slucajeva da ukradu tablice,pa ih stave na svoj auto pa idu u pljacku...

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Ili natoče benzin na pumpi pa pobegnu
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• djukic
        CBC Senator XXL
        • 27.03.2005
        • 2526
        • Beograd

http://www.youtube.com/watch?v=5PHBakieTxY

K
        akve budale...
        https://t.me/pump_upp

Comment

• Chubbs
          Everybody lies
          • 29.01.2006
          • 5807
          • Novi Sad
          • Audi A6 1.8T

Re: Kradja tablice

ako nije zajebancija ovo je najjace sto sam do sada video
          You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
          Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
          Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Hypersonic
            CBC Veteran
            • 29.07.2006
            • 116
            • state of Medak, BGD

Meni su u Delta City-ju ukrali obe tablice pre mesec i po dana, i to subota u sred dana. Pocupali ih sa sve ramovima, ostali srafovi u branicima. Cekao sam 3 nedelje u nadi da ce ih policija pronaci na nekim kolima koja su koriscena za pljacku ili ubistvo, ali dzabe. Na kraju sam ipak platio harac od 6500 dinara za nove table. Sada ih vec nedelju dana vozim u kolima dok ne nadjem nacin da ih "zavarim" za auto
            Uopste mi nije jasno kome su trebale obe tablice, osim za neku krivicnu radnju. I koji ce nam onolike kamere na ulicama, ako ne mogu da se iskoriste u pokusaju trazenja ovakvih kradja. A ako je vec delo nekog idiota koji je hteo da ima tablice u kuci sa slovima ZY, onda smo stvarno prerasli u idiotsko drustvo, gde nekima nije jasno koliku stetu prave "samo" zbog kradje tablica. I ne vidim onda poentu zatvorske kazne do 5 godina za ovakvo delo. Mogu da stave i 100 godina, dzabe kada ne mozes da nadjes pocinioca.
            Stercus accidit

Comment

• boban1982
              CBC Senator XXL
              • 14.03.2010
              • 1106
              • Batajnica
              • SAXO VTS-BIC

Jedini nacin da sacuvas tablice od tih bolesnika je da ih zanitujes pop nitnama i to sa jedno deset komada!Kada bi hteli da ih skinu morali bi da razbusuju nitne,a za to bas nemaju vremena!A sto se tice zakona,svaka steta do 15000 din se ne smatra velikom,tako da pocinioce za takva dela i ne traze,pa tako i za tablice!A razlog sto su ih skinuli je sigurno zbog koriscenja u nekoj pljacki,najcesce ih stave kad idu na pumpu da toce gorivo!

Comment

Working...
              X