...retardirana debilcina, je*o mu ja mater nesposobnu, prodje na crveno, razvali ti auto i onda se kune da je bilo zeleno?
Kome se veruje i zasto?
hvala
Uf,to zna da bude bas zeznuto.Zavisi,najbolje bi bilo da ima svedoka,a ako nema onda se gleda ko bi imao pravo prvenstva ne zavisno od semafora,pravilo desne strane itd.
Ja znam bas takav slucaj,oboica su tvridli da je bilo zeleno,naravno bez svedoka i nadrljao je pogresan.Doduse to je bilo bas davno,desetak godina...
Ostaje nam da sacekamo nekog ko je bolje upucen.
Nista, odmah nahvatiti svedoka na licu mesta, zamoliti ga da sacheka policiju. U suprotnom ide rekonstrukcija kao da semafor nije radio, dakle raspored znakova i na kraju pravilo desne strane... -Takvo iskustvo sam bar ja imao.
Svedok br.1 burazer koji je rekao da nista nije video pa mu je pandur izdiktirao izjavu
Svedok br.2 baja koji posle uvidjaja prolazi dok ja cekam slep i u koji je u fazonu
- Batice sta je bilo
- Ma debil prosao na crveno...
- Da,da video ja nego da pitam...
- Video? pa sto ne dodje rodjace, znas kao uvidjaj, svedoci,tako to
- Jbg batice, radno vreme
Ako stvarno budu gledali pravo desnog onda sam naebo jer bi ga on imao, a ja vidljive stete (nisam uspeo da dignem haubu, ko zna sta je sjbno unutra) imam oko 500-600e + farbanje
Comment