Medjunarodna vozachka dozvola

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • kilson
    Moderator
    • 09.10.2004
    • 3216
    • NoviBGD
    • AR 75 GT

Medjunarodna vozachka dozvola

Danas gledam, da izvadim Medjunarodnu vozachku, ja tamo, a ono medjutim...

Smeshni papir sa natpisom SCG i heftanje slike na isti koshta ni manje ni vishe nego 2000,00. Ok, kazhem nema problema, ali kada razmislim da za prokleto parche papira (koje Grci trazhe) treba izdvojiti tu kintu, zapitam se na kojoj osnovi je formirana cena, gde ide taj kesh..?

Shta mislite?
    Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila
  • marinac
    CBC Senator
    • 13.03.2006
    • 277
    • Beograd
    • Alfa 156 JTS

Ne znam, ja sam isau doduse u Bugarsku, Hrvatsku i Bosnu i nigde mi nisu trazili ni medjunarodnu vozacku, ni ovlascenje od vlasnika vozila, posto nisu na moje ime. Mislim da je to pljacka od strane amss-a. Kao da je lakse falsifikovati vozacku nego taj papir iz amss-a.

Comment

• kilson
      Moderator
      • 09.10.2004
      • 3216
      • NoviBGD
      • AR 75 GT

Ma sve je jasno, chesto putujem za Italiju i nikada do sada nisam vadio "Medju" niti je bila trazhena, ali nashi "prijatelji" Grci trazhe kopiju vec prilikom predavanja dokumenata za vadjenje vize, a ne bih da putujem u Grchku bez devojchice.

Josh nek' mi neko kazhe da ljubav ne koshta...
      Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• dfast
        CBC Senator XXL
        • 26.05.2005
        • 1302
        • Hoofddorp NL /Bgd

Tu medjunarodnu mi jos niko nije trazio i sustinski ona je samo prevod originala i ne vazi bez njega. Ali propisi su propisi, neke zemlje zahtevaju to iako je u praksi nesto drugo.

Comment

• Williams
          CBC Senator XXL
          • 07.02.2006
          • 556
          • Beograd- Cerak

Jel ima neko listu zemalja gde se priznaje nasa medjunarodna dozvola, konkretno me interesuje Kipar.

Comment

• Heinz
            CBC Senator XXL
            • 30.09.2004
            • 1027
            • Beograd, Voždovac
            • Avensis 2.0 D4D

Ima nešto na http://www.amss.org.yu/html/korisne_info/evropa.html ali nema Kipra na listi.
            Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)

Comment

• komarac
              CBC Član
              • 15.09.2005
              • 62
              • Istocna Hrvatska

Na sajtu AMSS su neki podaci za Hrvatsku netočni!!! Alkohol je 0,0 i upotreba mobitela je zabranjena, za ostale države ne znam ali se postavlja pitanje koliko je sve ostalo onda pouzdano.

Comment

• overspeed
                CBC Senator XXL
                • 24.05.2005
                • 2779
                • Kosovska Mitrovica

Ma, tamo je zadnji update uradjen kad je site i postavljen... Verovatno su ostali bez webmastera

Medjunarodna dozvola, koliko je meni poznato, vazhi svuda gde vazhi i nacionalna dozvola. Kao shto neko reche - to je samo prevod podataka sa "originalne" dozvole i ne vredi nichemu kao samostalan dokument.
                http://www.bmw.tv

Comment

• Williams
                  CBC Senator XXL
                  • 07.02.2006
                  • 556
                  • Beograd- Cerak

Na Kipru ne priznaju Srpsku vozacku dozvolu, pa sam mislio na foru da osiguram auto, da ne bih morao da polazem ponovo. Vadicu se na neku UN konvenciju iz 60 i neke, gde jos pise Yugoslavia.
                  The International Driver's License and International Driving Permit offered on our site will allow you to drive in another country.

Comment

Working...
                  X