Ford

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • scarab26
    CBC Senator XXL
    • 27.09.2006
    • 353
    • bgd

bio pre nekoliko dana kod dragana u rakovici. iako mi garaza nije ulivala poverenje covek je maximalno korektno sve odradio (mali servis) i cak mi je besplatno proverio motor sa original dijagnostikom.

moje maximalne preporuke vlasnicima forda (ja imam focusa).

Comment

• scarab26
      CBC Senator XXL
      • 27.09.2006
      • 353
      • bgd

u proslu subotu sam bio igrom slucaja kod ljubinka na starom sajmistu. zeni je focus u petak uvece izgubio 1 cilindar i nisam smeo da se zaputim u rakovicu da mi ne stane usput. ljubinko (tj sef servisa) je brzo utvrdio da je crkla bobina. deo uzeo preko delovi.com (doneo mi covek u servis da se ne vozam bez veze) i za zamenu i brisanje greske sam dao 1.500 dinara. ljubinko ima original ford-ovu dijagnostiku i pored navedenog mi je uradio i konfigurisanje airbag-a (20 minuta zezanja sa dijagnostikom), a nije nista naplatio.

jos jedna preporuka za servis kome je daleko selo rakovica.

Comment

• Dragon
        CBC Senator XXL
        • 15.11.2006
        • 963
        • Beograd

Pre neki dan na autoputu pokupim kuce pri nekih 140 km i razbijem deo prednjeg branika. Posto sam mislio da je potrebno da zamenim ceo branik, najpre naivno okrenem Grand i tamo mi saopste da nefarbani branik kosta 35.000 dinara

Ok, pretpostavljam da su cene originalnog branika slicne i za ostale marke. Pozovem Gorana iz Rakovice (Beoplast) i on mi kaze da postoje branici koji nisu original, veoma slicnog kvaliteta i to pripremljeni za farbanje za 60 evra. Pitam ga da to nije neko smece, a on kaze, ma to ti je ista plastika. Neverovatno da je tolika razlika u ceni. U medjuvremenu je utvrdio da moj branik moze da se zakrpi, a da moram da kupim samo donji spojler koji mora da se nabavi iz originala. On u Grandu kosta podnosljivih 50 evra. Plus 50 evra da manzetnu maglenke, sto je smesno mali deo.

Dakle, ako bih u Grandu kupio branik, spojler i manzetnu, morao bih da dam oko 550 evra, bez farbanja. Mnogo je, kume. Shvatio sam da moj auto vredi jedno 16 branika...
        Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

Working...
        X