Jel' zna neko dobar Audi servis mehanika - elektronika (za starije modele sa K-glavom) na podrucju Karaburme, Mirijeva, Krnjace, Borce..., cisto da znam gde da svratim kada se nesto raspadne ?
Probaj na ovaj tel. 011/3318-883 i trazi Neshu. Oni su u Krnjaci, objasnice ti gde. Ponekad znaju da budu malo skuplji i zato se dogovaraj samo sa Neshom jer ovaj drugi majstor u servisu zna da odvali cenu.
Rade samo VW i Audi. Ja sam kod njih odrzavao Passata B3 2 godine. Passat je bio sportski, od 140 KS sa k-glavom a posto je pomenuti Nesha veliki znalac nije mi bilo tesko da dolazim sa Novog Beograda.
Posle Passata sam kupio Audi B4 koji sam neko vreme odrzavao kod njih. Medjutim pomalo su poceli da odvaljuju sa cenama i plus sam kod mene u kraju nasao dobrog majstora za Audi tako da sam prestao da idem kod njih. Ali posto su tebi blizu ne bi bilo lose da ides kod njih. I samo pazi da se ne dogovaras sa drugim majstorom u servisu.
Hvala na informacijama, ali ipak sam se odlucio za Saleta iz Arandjelovca po pitanju svega. Jedino ako dodje do toga da ne mogu da upalim auto i odem do njega onda cu se obratiti njima.
U principu koga sam god zvao u BG-u, nikad niko nije cuo ni video ovaj motor i model tako da ne bih mnogo eksperimentisao, a Sale ovakav Audi vozi skoro 10 godina (izmedju ostalog bas ovaj moj je vozio 4-5 godina). Jeftinije mi je da dam 15e za gorivo i da pravi majstor pogleda o cemu se radi nego da sprasim 200e zato sto mi je blizu i ne uradim nista.
Izmedju ostalog zvao sam ove iz Krnjace, pitao za neke od cena (nije se Nesha javio) i kada sam cuo odmah sam odustao.
Comment