nissan servis ima li neko preporuku
Nissan servis u Bgd?
Collapse
X
-
Nissan , gde?
Edit: nasao da si iz BG... hm... mozda treba sacekati nekoga iz BGa.. npr.. Sri?
PS: Ubacite u profilu lokaciju, sta krijete odakle ste ko zmija nogesamo otezavate konverzaciju na ovaj nacin
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
-
-
Originally posted by ad0lfmooozda cu i ja kupiti almeru ako ne budem imao para za hondu, pa me zanima preporuka nissanovog servisa u novom saduPanonski Mornar
ALMERA 1.5S Tekna
Comment
-
-
Pozdrav svima, imam almeru 2.2 di 2003, servisiram je u auto Vasic u Barajevu. Ne mogu da kazem nitsa jer ne znam cene ostalih servisa, ovde je redovan servis ne preko 100e, menjao sam skoro prednje paknove 6100din. Bilo bi dobro da uporedimo cene sa ostalim serviserima. Cini i se da je sat rada oko 1600din.
pozdrav
Comment
-
-
Pozdrav svima, ajde i ja da priupitam nešto. Pošto u najve?e tragam za svojim novim (starim) autom, interesuje me da li u Nišu postoji neki dobar servis za Nissanova vozila? Razmišljam o kupovini Almere (2000-20001g.) ali me brine (ne)postojanje servisa za ovu marku vozila u Nišu!?
Comment
-
-
Re: nissan sevis
Originally posted by pirkenissan servis ima li neko preporuku
nalaze se na Starom Sajmistu br. 29
ili SERVIS GAGA, Presernova13, Vozdovac"zensko si brate"
Some people are wise and some.. Otherwise..
Comment
-
-
nissan gaga
Od danas, cini mi se radi sajt www.nissan.co.yu postoji sspisak ovlascenih dilera i servisera. Sutra imam zakazan pregled u Nissan-Gaga, do sada nisam isao kod njih nadam se da me nece odrati ko vola u kupusu, kako se kaze. I na sajtu vidim da nemaju ovlascene servise juznije od Beograda, a bio sam pre nedelju dana u Bosni i tamo kubure sa servisima
Nissan Almera 2.2di hatchback
Comment
-
-
servis
Nemanja,
Jutros sam otisao u Nissan Gaga servis, oterao sam im auto da mi pogledaju instrument tablu, jer naravno ne radi, rekli su da nece nista raditi dok mi prvo ne jave koja je cena popravke, ceo dan je prosao a jos nista od javljanja. Usput sam u toku dana navracao dva puta do nih ali mi je majstor samo cvokotao, uuuuu sto to mrzim, kao ala je to veliki problem, da ne krivim dusu mozda i jeste, ali ne mora odmah da me plasi sa cifrom dok nezna tacno o cemu je rec. Nadam se da ce sutra sve biti gotovo!
A imao sam sledeci problem:
"Imam samo jedan problem koji se nadam da cu ga sutra resiti, naime cim sam uzeo auto otisao sam nekih komsija da mi urade dubinsko pranje unutrasnjosti, i uradise oni to koliko toliko korektno, sve OK. Ali ne lezi vraze, posle par 10-tak kilometara poce mene da zeza instrument tabla, sve cetiri skazaljke su prvo pocele da lude a posle par kilometara totalno se umirise i tu bi THE END! Sada na instrument tabli rade sve lampice ali ne rade skazaljke od obrtomera, kilomerat/sat, goriva, temperature i LCD displej. Skroz sam siguran da je od pranja jer odlicno poznajem prethodnog vlasnika i znam da su prethodnih godinu dana koliko je bio kod njega radile bez problema. "
usput na ovoj slici nije moj auto, slikacu ga ovih dana pa cu staviti slike na forum.
PozdravNissan Almera 2.2di hatchback
Comment
-
Comment