Da li neko zna neki servis gde mogu da posaljem svoj podizac stakla, posto su popucale sajle. U Cacku nijedan majstor nece da pipne, m nogo im je to zajebancije za malo para.....
elektricni podizaci - servis???
Collapse
X
-
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
-
-
Kad sam procitao ovo pade mi na pamet da mi se isto to i meni desilo, trazio sam sajlu ali sam dobio odgovor da moram da kupim novi mehanizam i taj komplet bi me kostaoo oko 170 evrica; Zato ti ja zasucem rukave skinem mehanizam nadjem sta je poroblem i kraj sajle koji je pukao ucvrstim sa malom luster klemom i do danas radi kao da je nov.
Hocu da vam kazem nesto u vezi pojedinih kvarova za koje proizvodjaci automobila su postali gurmani i nece da prodaju delove pojedinih mehanizama pa ste primorani da ih kupite u jednom komadu.
Ja se uvek zezam sa prodavcem tako sto kazem "E sad posto su mi gume na kolima popucale moram da kupim nov auto"
Comment
-
-
Pa mogu ja (odnosno moja radjna) to da odradim, najvise se kidaju na vagenima, ali moze i na ostalim automobilima, dokle god su u pitanju obicne pletene sajlice, osim ako su u pitanju perlice to malo teze ide.
Promenili smo mnogo takvih sajli, i isklapali podizace, nikad nismo imali nijednu reklamaciju.
Comment
-
Comment