elektricni podizaci - servis???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • StreetRacerCA
    CBC Senator
    • 11.06.2006
    • 238
    • Čačak
    • Škoda Fabia II 1.6 TNG

elektricni podizaci - servis???

Da li neko zna neki servis gde mogu da posaljem svoj podizac stakla, posto su popucale sajle. U Cacku nijedan majstor nece da pipne, m nogo im je to zajebancije za malo para.....
    Koliko dodje 30% od 40.000? Zavisi da li mi duguju ili dugujem...

• sri98
    Admin od Trpeze
    • 24.10.2004
    • 7262
    • Republic of Konjarnik
    • Toyota Corolla E 210

Pitaj ovde

http://www.bobansajle.co.yu/bobansajle. ... ndex-1.htm
    Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

Nista od tog posla .
      Kupi novo .

Comment

• vujke
        Admin
        • 29.09.2004
        • 1673
        • Mladenovac
        • Daewoo Lanos 1.5SX

Najpre baci pogled na datum poslednjeg posta, uzalud 'podignuta' tema.
        while(!asleep()) {sheep++;}

Comment

• Probisvet
          CBC Senator XXL
          • 07.06.2005
          • 423
          • FRANCUSKA

Kad sam procitao ovo pade mi na pamet da mi se isto to i meni desilo, trazio sam sajlu ali sam dobio odgovor da moram da kupim novi mehanizam i taj komplet bi me kostaoo oko 170 evrica; Zato ti ja zasucem rukave skinem mehanizam nadjem sta je poroblem i kraj sajle koji je pukao ucvrstim sa malom luster klemom i do danas radi kao da je nov.
          Hocu da vam kazem nesto u vezi pojedinih kvarova za koje proizvodjaci automobila su postali gurmani i nece da prodaju delove pojedinih mehanizama pa ste primorani da ih kupite u jednom komadu.
          Ja se uvek zezam sa prodavcem tako sto kazem "E sad posto su mi gume na kolima popucale moram da kupim nov auto"

Comment

• milannik
            CBC Senator XXL
            • 23.12.2004
            • 1455
            • Niš

Pa mogu ja (odnosno moja radjna) to da odradim, najvise se kidaju na vagenima, ali moze i na ostalim automobilima, dokle god su u pitanju obicne pletene sajlice, osim ako su u pitanju perlice to malo teze ide.
            Promenili smo mnogo takvih sajli, i isklapali podizace, nikad nismo imali nijednu reklamaciju.

Comment

Working...
            X