Sto se tice majstora za GS-a ponovo preporucujem Duleta sa Ibarske magistrale. Deset godina je odrzavao mog GSA Specijal, zna ga u prste a ima i delova. Sad se bakce mojim BX-om...
U pravu si, dobar je čovek.
Meni je jedan od GS-ova prezupčio i pokrivio ventile.
Dule je sve to sredio za maksimalno korektnu cifru i radio je perfektno.
Nisam odavno bio, jel sredio servis ili je još uvek nedovršen?
Sredio vise manje... radi polako na tome. A i onako sjajan servis ne cini sjajna zgrada...
Nesto je kukao da se umorio i da ce da ostane veran starim musterijama ali da nece da prosiruje posao a opet ne ume da odbije nikoga.
Pre par godina mi se u Sevojnu raspala korpa u povratku s mora. Dule lepo seo u kola, poneo alat i delove i zamenili smo korpu i lamelu na ulici....
1. Dragan, Radiša, Bora i Aca (Umka - Mala Moštanica)... kvartet čudotvoraca. Sve ima, sve može, i to jako kvalitetno. Svi Citroeni, sa naglaskom na hidrauličare. I jako dobri ljudi, valjda je i to važno nama Citroenašima.
2. Davor - A serija... šta više reći... važi sve kao pod 1.
Sa ovima imam najlepša iskustva, i zasad ne nameravam da ih menjam.
O ostalima ne mogu da govorim jer nisam probao.
Bolje za te pare kupi nekog Amija ili Dijanu, pa i GS-a, što da ne. Ako nemaš auto pod garancijom nema razloga da ideš tamo. Samo te ošišaju i za najbanalnije stvari.
Ovlasceni servis koji se nalazio kod hipodroma, sada je prebacen na autoput kod plavog mosta je OCAJAN. Kada sam dosao sa XM-om jednostavno su rekli da nerade taj Citroen???
Na berlingu nikako nisu mogli da rese problem immo kljuca, na kraju su slegli ramenima i preporucili mi da promenim modul 800Eur-a???
Ocajni su, mozda bi zamenio ulje kod njih da nije tako skup radni sat...
Jedno pitanje za Citroendzije, sa akcentom na Gorchu, posto je on najblize mestu koje me interesuje... Naime, ima jedan servis kod Pojata, samo sto sidjes sa auto puta, (znate koji je, nema ih milion! ) vlasnik se preziva Stevanovic, ne znam ime servisa...
Kakvo je vase (tvoje) misljenje o istom? Odnos usluga-cena?
Comment