Novi ZOBS-SCG???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Danilo
    CBC Senator XXL
    • 02.10.2004
    • 908
    • Beograd, Dorcol

Novi ZOBS-SCG???

Treba da bude izglasan ovih dana... Zna li neko nesto vise o tome?
    Cuo sam da su doneli neka nova pravila o polaganju voz. ispita, kao i neke nove kategorije, B1, B, A1, A... Posltojace i neki kazneni bodovi za oduzimanje dozvole...
    Zna li neko nesto vise o tome???
    www.blindmanmotorsport.com
  • Sasha
    CBC Senator XXL
    • 04.10.2004
    • 4126
    • Novi Sad

To sam i ja cuo,ali nemam vise informacija.Inace ona fora sa B,B1..... je predpostavljam kao sto je u Kanadi,sa npr.B mozes da vozis pojedinim ulicama i to samo po danu,B1 isto samo mozes i nocu,...i tako dak ne dobijes A
    www.arcs.org.rs/forum

Comment

• sw.brick
      CBC Senator XXL
      • 09.10.2004
      • 8141
      • Beograd, barajevo-zemun
      • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

nema veze sa Kanadom, usaglasavanje sa ECE normativima i uvodjenje pravila koja vaze u evropskim zemljama. smanjenje brzine u gradu, povecanje van grada i na autoputu, kumulativno zbrajanje kazi i poena, posebni ispiti za sluzbena lica i vozace, nove vozacke dozvole prema standardima koji danas vaze i ostalo.
      mi smo jedna od poslednjih zemalja, opet na zacelju, koja sprovodi preuzete obaveze.
      u principu sankcionisanje haosa i divljanja i stvaranje preduslova za povecanje bezbednosti.
      trebalo bi i da se uvedu homologacije za svaku izmenu na autu van fabricke ugradnje, itd.
      prelazak u moderno saobracajno doba
      volvo
      945 SE turbo lpg
      344 GL lpg

Comment

• Black Knight
        CBC Senator XXL
        • 13.10.2004
        • 2020
        • Novi Beograd, kicblo

BICE SRANJE...
        SAD SAM STRASNO LJUT! A KO NAS PITA NESTO? DA LI MI TO ZELIMO? KOJA SIGURNOST, BEZBEDNOST O CEMU ONI PRICAJU!!! TO SU PRICE ZA MALU DECU DA LAKSE ZASPU...MA J**EM IM JA SVIMA MATER...STA JE FALILO OVOM STARIM PROPISIM KOJI SU VAZILI 50 GOD?! KAO BRZE SE VOZI I TO?! A? MA DA VAM KAZEM...TO JE KRADJA! OTIMACINA! NISTA DRUGO!
        PRAVE KOLA KOJA IDU 300 KM/H A OGRANICENJA 40 KM/H KOJA JE LOGIKA DA SE TAKO VOZI! PA NE MOGU NIKAKO DA SVARIM OGRANICENE NA BRANKOVOM MOSTU OD 40KM/H DA DA!! 40KM/H OD SKORA SU GA STAVILI...
        ma necu vise da se nerviram....
        Injection is good,but I'd rather be blown!

Comment

• Wiz
          CBC Senator XXL
          • 30.09.2004
          • 3104
          • Nish

Bice samo to jos jedan od perfidnih nacina da nam drzava i kerovi iskamce vise para za njih,klasican harac,da nekazem reket

Comment

• BOOST
            Founder - Admin od Začetka
            • 29.09.2004
            • 8726
            • Gislaved//Sweden
            • SAAB 9000 AERO R; SA

Hm.. auta koja idu 300Km/h su retkost isto kao sto i nisu namenjena nasem trzistu, prvenstveno ne, da ako ima pojedinaca, isti sto su kupci takvih imaju dovoljno novca da pacaju kazne.

Bodovanje je jedan od sistema da se prekine sa korumpcjom, jer milicioner koji vas zaustavlja za prekrsaj nema uvida u koliko kaznenih poena imate pa samim tim nezna koliko da vas cerupa da bi izbegli kaznu.
            Dakle istovremeno je to zastita gradjanskih prava.
            Morate posmatrati stvar iz vise razlicitih uglova.

Sta fali nasoj vozackoj dozvoli i saobracajnom obrazovanju o tome stvarno nebi, jer sama cinjenica da tu dozvolu nemozete prevesti kao vazecu u drugim zemljama ECC je dovoljan putokaz.

( Upravo mi je cerkin muz dosao iz SCG sa nasom dozvolom i nemoze da se snadje od previse informacija kroz znakove i pravila koja nisu u sklopu sa pravilima u Svedskoj/EU )
            Verujte mi da testoteron ima pogresan efekat na odvijanje saobracaja
            Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
            move your mind

Comment

Working...
            X