Skupi delovi ili ne

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • skakica
    CBC Član
    • 19.04.2006
    • 48
    • Nis

Skupi delovi ili ne

Posto mi je bila hitna opravka,nisam imao vremena da sam trazim delove pa mi je majstor ugradio nove njegove posto u sklopu auto mehanicarke radnje drzi i prodavnicu auto delova.E,sada mene interesuje da li me je odrao ili ne.
    Auto je Daewoo lanos a menjano je ''druklager nexia''(1600din.),''lamela nexia''(2800din) i ''korpa espero dohc''(4000din).
    Negde sam procitao da na lanosa uglavnom pasu delovi od opela kadeta pa da li su mogli ti delovi da mi zavrse posao ili ne.Znacila bi mi bilo kakva informacija.
  • vega
    CBC Senator XXL
    • 21.02.2006
    • 324
    • Beograd

To je otprilike to... Za kadeta takav set ti se krece od 6-9x00 din, zavisi od proizvodjaca.
    ... and then the damn thing gone wild!

Comment

• Dren
      CBC Senator XXL
      • 24.08.2005
      • 1068
      • Sarajevo

Ako dobro sracunah to je bilo 8400 din ? Iliti oko 100 EUR, ako se kurs nije znacajnije mijenjao ? Lamela, korpa, druklager ? Ne bih rekao da te je odrao, to bi bila OK cijena i za druge firme... Bar ovdje kod mene... Jesu li mu i ruke tu uracunate ili ???

Original Daewoo dijelovi ili neka zamjena, tipa LuK, SACHS, i sl. ??? Posto sumnjam da Daewoo ima ovakve cijene... Ako su zamjenski dijelovi, slicne su im i cijene za Kadetta i Asconu, odakle pase dosta dijelova...

Comment

• skakica
        CBC Član
        • 19.04.2006
        • 48
        • Nis

Za ruke je 3000din a na kutijicama koje mi je ostavio u gepeku sa sve izvadjenim delovima pise made in korea.
        Ma dosada je bio ok nego mi se u trenutku ucini mnogo pa ajde reko da proverim.Hvala

Comment

• bakara
          CBC Senator XXL
          • 29.01.2005
          • 977
          • nBGd

Ma kakvi mnogo, ja sam pre deset dana menjao set kvacila na mojoj skodi, i samo set kvacila kosta 16000 +50e ruke +10e litar ulja...
          I to je bilo jeftino posto u ovlascenim servisima za isto traze od 350-400e...
          pozdrav

Comment

• prolupator
            CBC Senator XXL
            • 02.09.2005
            • 3968
            • Zemun

Ako ti je majstor bio Dukic, onda mu slobodno veruj, a za ostale ne znam... Nisi naveo koji servis ?
            Inace ja moju Nubiru odrzavam kod njih i nemam nameru da ih menjam...
            OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• skakica
              CBC Član
              • 19.04.2006
              • 48
              • Nis

Ako mislis na Dukica u Zemunu ja sam od njega kupio auto,a inace zivim u Nisu i jedan caletov prijatelj drzi servis za japanska vozila pa kod njega odrzavam auto.

Comment

• sri98
                Admin od Trpeze
                • 24.10.2004
                • 7262
                • Republic of Konjarnik
                • Toyota Corolla E 210

Originally posted by bakara
                Ma kakvi mnogo, ja sam pre deset dana menjao set kvacila na mojoj skodi, i samo set kvacila kosta 16000 +50e ruke +10e litar ulja...
                I to je bilo jeftino posto u ovlascenim servisima za isto traze od 350-400e...
                I posle kazu da su za japanska vozila skupi delovi. Cccccccc....
                Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• prolupator
                  CBC Senator XXL
                  • 02.09.2005
                  • 3968
                  • Zemun

@skakica: mislim na Dukica u Zemunu...
                  Kao sto rekoh, pun sam poverenja kad je on u pitanju

Samo opusteno s njim i bez brige, covek zna sta radi
                  OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• milannik
                    CBC Senator XXL
                    • 23.12.2004
                    • 1455
                    • Niš

Originally posted by skakica
                    Ako mislis na Dukica u Zemunu ja sam od njega kupio auto,a inace zivim u Nisu i jedan caletov prijatelj drzi servis za japanska vozila pa kod njega odrzavam auto.
                    Ko ti odrzava auto?

Comment

Working...
                    X