Majstor za siber???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Lanee
    CBC Senator XXL
    • 30.11.2006
    • 488
    • Beograd

pa to vishe zvuchi kao da imash rupu u krovu zakrpljenu plexigalasom nego da imash siber
    Pa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
    To košta 200 evra... Gde? Nema nigde ali je jeftino

Comment

• Kanarinac
      CBC Senator XXL
      • 08.10.2004
      • 2870
      • BG,Weedikovac

Ne mora da znachi.Ako nije lepo pozicioniran oce da pushta.Ja juche prao kola i imao poplavu.
      Zvao sam sad jedinog u oglasu za shibere i rekao mi je 90 evra sve.KAo 60 evra za ruke jer ima 3 sata posla.A ja skinuo i montiorao shber za pola sata sa skidanje neba i ostalog.Malo je preterao,a?Aj dajte era glas telefon jer na 988 nemaju!

I love my

Comment

• zverko
        CBC Senator XXL
        • 19.08.2005
        • 7085
        • BGD
        • Audi A4

paaaaaaaaaa ako ce da ga uradi da bude ko nov i da mu dam 90. ja sam racunao tu negde 50e, bem li ga, ne bih da podcenjujem neciji majstorluk i vreme posto svoje znam dobro da naplatim. Ne mogu da uvatim slobodan dan za usi pa da skoknem do tog ERE da vidi co'ek na licu mesta sta je ili bih cak otiso i do zemuna. Ocu da platim ali ocu i da mi se uradi kako treba da ne moram da dolazim na reklamaciju. kani jel tvoj mehanicki ili ima motor?
        deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Lanee
          CBC Senator XXL
          • 30.11.2006
          • 488
          • Beograd

ja reko vi vec zvali pa videli

ajde nabavicu telefon sutra poslepodne nemam u ovom telefonu a ne znam gde mi je vizit karta
          Pa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
          To košta 200 evra... Gde? Nema nigde ali je jeftino

Comment

• Kanarinac
            CBC Senator XXL
            • 08.10.2004
            • 2870
            • BG,Weedikovac

Elektrichni.Ja sve lepo objasnio choveku shta je puklo on kao zna to je kao boljka kod vagena.30 evra klizach a 60 ruke.I ja sam rachunao oko 50 evra.Realno 20ak minuta treba da se skine nebo i skine shiber.Uglavnom su shrafovi kojima se lako prilazi.Znam ja koliko je meni trebalo da skinem i vratim a prvi put sam radio.Realno 60 evra je po meni bar puno za tu vrstu posla.Mozhda greshim al on pricha o nekom shtelovanju kao mora da upadne lepo.Dajte tel od tog ere da vidimo shta tamo kazhu.

I love my

Comment

Working...
            X