Autoelektronicari, bela lista (+)

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • CikaKure
    CBC Senator XXL
    • 14.08.2005
    • 668
    • Beograd

Autoelektronicari, bela lista (+)

Preporuka za momka po imenu Srdjan (064/385-49-63 decoderhigh@yahoo.com), iz Kaludjerice. Popravio mi je daljinsku komandu centralne brave, na fabrickom kljucu od auta, za 20-ak minuta.

Verujem da ce se alt+F4 i overspeed pridruziti ovoj temi pozitivnim komentarom, namera mi je da se ova preporuka uoci lako i jednostavno, da se ne mora prekopavati forum, jer se vuce u nekoliko razlicitih tema.
  • PerkeNS
    CBC Član
    • 09.03.2008
    • 71
    • Novi Sad

Re: Autoelektronicari, bela lista (+)

Greskom sam stavio ovu preporuku u Auto-Elektrika. Momak je Autoelektronicar.

Novi Sad, Marko.
    Nalazi se izmedju Telepa i Limana 4. Ulica mu je paralelno sa Heroja Pinkija (zaboravio sam kako se zove ulica gde je servis). Nalazi se izmedju perionice i auto placa.
    Sve pohvale za njega! Znam ga vec duze vreme. Posten je, ljubazan, kulturan, orgranizovan sa vremenom, pendantan, nije skup, kvalitetno uradi posao itd.
    Da jos takvog slicnog njemu mehanicara nadjem i vise me nece otkidati glava kada idem kod majstora .

064/112-45-76

Comment

• dragars
      CBC Član
      • 04.04.2010
      • 28
      • BG

Re: Autoelektronicari, bela lista (+)

Trenutno vozim pezo 206, pre dve godine sam imao BMW E36.i uvek sam isao kad najboljeg i najjeftinijije elektonicara. (ne elekticara)
      ovim putem zelim da mu se zahvalim i da preporucim ljudima i kazem gde zavrsavaju njihovi neisprani racunari, ABS centrale i ostali uredjaji koji "majstori ne mogu da poprave".
      Svi se ugradjuju na cenu popravke, Momak koji je skolovan elektronicar, i koji se preko 17 godina bavi servisiranjem elektronike na kolima i kod koga zavrsavaju vasi delovi autobila (zove se Dejan, frima Servis-Digital.Medak.
      Mololim Vas za predlog gde da okacim preporuku i cak postoji mogucnost da clanovima foruma da popust na usluge.
      Uvek mozemo da ga pitamo!
      Kada sam dolazio kod njega u servis video sam automobilske delove "sa nalepnicama iz raznih beogradskih servisa.
      Oni donose delove i onda se ugadjuju nau cenu.Ovom prilikom zelim da obavestim forumase da ne ispadaju naivni i da prvo pitaju za cenu kvara na dva , tri mesta pa da onda popravljaju.Ima specijalan aparat za dijagnostiku (nije se hvalio ali cam cu dao da jako skup i da redovno placa up-data podataka (oko 500 eurica. godisnje). Takodje ucitao mi kod za rezerni kljuc za 30 eurca.("jos nekih cena ne mogu da se setim" dijagnostika i brisanje gresaka za moj Pezo 206 oko 1000 dinara....).

3473057 Dejan
      Beograd

Comment

Working...
      X