U utorak sam ostavio auto na farbanje (posto je kasko osiguran da mi srede par ogrebotina koje sam zaradio na parkinzima). Znaci predao ga sefu voznog parka NBS i on ga je odvezao u servis. Danas cale dovozi auto i ja krecem do grada i nestomi je cudan. Cudno kvacilo, cudno se cuje... Dodam gas u trecoj i imam sta da vidim - obrtomer na crvenom, motor urla a auto jedva da ubrzava (rec je o opel Vectri C, 2005. god, 50K presla).
I skontam - kliza lamela. Krenem malo uzbrdo tek da proverim i - jeste.
Ne znam koji je servis ali cu saznati uskoro i napisati ovde a je zgodan za izbegavanje. Jel imao neko slicna iskustva. Naravno sutra Vectra ide u West Invest na promenu seta kvacila i trezicu da fakturu isporuce servisu koji je farbao. U principu me nije briga jer je autio vlasnistvo NBS ali me nervira generalno takav odnos prema tudjim kolima. A i zao mi je da neko plati set kvacila (bila to NBS ili neko drugi) koji je neki "majstor Pera" unistio, a ja taj isti auto pazim vise nego svoj. Da je moj auto vec bi bio rad kanta+benzin+sibica=servis u plamenu
I skontam - kliza lamela. Krenem malo uzbrdo tek da proverim i - jeste.
Ne znam koji je servis ali cu saznati uskoro i napisati ovde a je zgodan za izbegavanje. Jel imao neko slicna iskustva. Naravno sutra Vectra ide u West Invest na promenu seta kvacila i trezicu da fakturu isporuce servisu koji je farbao. U principu me nije briga jer je autio vlasnistvo NBS ali me nervira generalno takav odnos prema tudjim kolima. A i zao mi je da neko plati set kvacila (bila to NBS ili neko drugi) koji je neki "majstor Pera" unistio, a ja taj isti auto pazim vise nego svoj. Da je moj auto vec bi bio rad kanta+benzin+sibica=servis u plamenu
Comment