Grand motors - dranje

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dragon
    CBC Senator XXL
    • 15.11.2006
    • 963
    • Beograd

Grand motors - dranje

Pre neki dan neleteo sam na neku sahtu i potkacio auto odozdo. Nista strasno, otkacila se plastika sto stiti motor. Dva srafa se iscupala i sad sam ja to povezao. Ali, ajde reko da pitam posto je pa da zamenim. I tako okrenem Grand i sokiram se.
    Dakle, to parce plastike (i to jako lose koja se lako lomi) velicine metar sa metar sa cetiri rupe kosta verovali ili ne 12.000 dinara!!! I mora da se ceka mesec dana. Znaci, prevrsili su svaku meru, ovo je jebanje u zdrav mozak. Pa svaki plasticar napravice istu takvu, samo od kvalitetnijeg materijela, za 50 evra.
    Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
  • 206
    Admin od ispočetka :)
    • 09.12.2004
    • 9548
    • Beograd
    • 206

Pa odnesi plasticaru nek' ti napravi onda.

Kakve veze imaju cene Fordovih delova sa Grand Motorsom?
    The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• starac vujadin
      CBC Senator XXL
      • 27.08.2005
      • 2617
      • Stari grad

Za Alfu 156 takva plastika kosta nesto preko 200 evra u Delti...

Comment

• jaksa
        CBC Senator XXL
        • 23.10.2004
        • 701
        • Novi Beograd, SC

Ne znam tacnu brojku, ali auto u delovima, originalnim fabrickim, kosta kao nov auto x ta brojka puta

Ja sam tu plastiku skinuo i bacio jos odavno, svaka se vremenom izlomi.

Btw, nije 12k din previse za "toliki" deo

Comment

• Dragon
          CBC Senator XXL
          • 15.11.2006
          • 963
          • Beograd

Vec sam se dogovorio, popravice plasticar za neku sitnu lovu.

Grand, Ford, ma ko je, opet, bezobrazno je da traze 150 evra. Iako sumnjam da su se ovi nasi malo vise ugradili. Donekle razumem kad je mnogo skup far, retrovizor, branik...Vozim takav auto i moram da se pomirim, ali ovo je smesno i jadno.
          Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• greywiendog
            CBC Senator XXL
            • 01.12.2006
            • 421
            • Stara Pazova

To je ta cena, i meni na astri se to odvalilo, i ne planiram da kupim drugo, vec da skinem postojece!
            Kolumbo, Kolumbo, ****m te radoznalog...

Comment

• jevtic
              CBC Senator XXL
              • 26.11.2006
              • 729
              • beograd

sledeci put ne postavljaj ovako senzacionalisticke naslove da su ljudi lopovi kad ta plastika jos kod njih kosta mnogo manje nego kod drugih...
              pozovi porcshe scg pa pitaj koliko je sus pleh kod njih......

sramota stvarno..............
              ex - fabia 1.9 tdi
              golf 2.0 tfsi

Comment

• CLD
                CBC Senator XXL
                • 08.02.2005
                • 1225
                • Belgija - ranije Luna-Chico

kosta manje jel Ford kosta manje od Audija ili sta vec zastupa Porsche

Comment

• Dragon
                  CBC Senator XXL
                  • 15.11.2006
                  • 963
                  • Beograd

Originally posted by jevtic
                  sledeci put ne postavljaj ovako senzacionalisticke naslove da su ljudi lopovi kad ta plastika jos kod njih kosta mnogo manje nego kod drugih...
                  pozovi porcshe scg pa pitaj koliko je sus pleh kod njih......

sramota stvarno..............
                  Prvo, nisam rekao da su lopovi, vec da deru na doticnom primeru, oni, ili Ford, sasvim mi je svejedno. Tvoj je problem ako smatras da taj komad plastike treba toliko da kosta. U Grandu sam kupio neke delove, kao naprimer senzor klime, koji me izasao oko 25 evra i to je OK cena. Sad, nemoj samo da mi kazes da je sus pleh, ili kao se vec zove, vredan 150 evra.
                  Svakog ko da tolike pare za taj deo smatram nasamarenim.

Drugo, voleo bih da mi neki "strateg" koji je formirao cenu objasni politiku kuce, jer da je cena doticnog dela iole normalna, recimo 50 evra, verovatno bi se neko, naprimer ja, odlucio to i da kupi. I u tom slucaju zaradili bi najmanje pola.

Ovako, lik je pre nego sto mi je saopstio cenu duboko uzdahnuo i naglasio da taj deo oni jaaaako retko narucuju...

O Grandu se nisam bas naslusao lepih stvari, a iz bliskog okruzenja imam dva primera. Decku su na Focusu trazili oko 1.000 evra za popravak, bio je problem sa osiguracima, tako nesto. Zavrsio je kod jednog elektricara za 300. Evo ga, prezadovoljan.
                  Liku je na Mondeu riknuo ECU. U Grandu su ga obradovali sa 3.000 evra. Pretpostavljam da je to mozda i ta cena. Medjutim, on je u Nemackoj kupio havarisanog Mondea za 2.500 evra, prebacio ECU i sad prodaje ostatak delova.

Evo ti ja. Dva puta su mi uzeli po 2.500 dinara za dijagnostiku, resetovali klimu i kao sve je u redu. Medjutim, klima je radila normalno dva dana. Odem tamo, a oni kazu, gospodine, pa videli ste da je radila normalno. Da ne kazem da su mi na dijagnostici pronasli kvar elektronike bosh pumpe i naglasili da me ceka popravak od najmanje 700 evra.
                  Nista od toga nije bilo tacno.
                  Sta cu, nadjem boljeg i jeftinijeg majstora...

Comment

• CLD
                    CBC Senator XXL
                    • 08.02.2005
                    • 1225
                    • Belgija - ranije Luna-Chico

dobro dosli u Evropu, to tako ide u ovlascenim servisima, sad sto nas tj. vas standard nije za te cene to je drugi problem.

Comment

• Laki GSi
                      CBC Senator XXL
                      • 15.10.2006
                      • 2426
                      • Beograd-Vozdovac

Ja sam u pocetku sa mondeom imao "problem" palio lampicu za SRS i naravno gde cu ja u grand. Reko imam problem sa air-bagom pali lampicu ali ponekad,nece uvek.Kaze mi on ok.sad ce mo videti sta je.Prikaci na komp auto i nista se ne pokaze,neutvrde sta je uzrok ali zato utvrde da to kosta 4500din. Od tad sam poceo da ucim oko mondea neke osnovne stvari i skapirao sam da mi je uzrok bila lavlja kandza koja je stajala povremeno na suvozacevom sedistu

Sledeca situacija,otkaze mi klima. Ajde reko kod njih oni znaju,oni su glavni....Kaze mi on vama se probio unutrasnji otparivac,to kosta oko 400eur+ugradnja 200+jos neko sranje 150
                      Kako je mogo unutrasnji da se probije 100 vam majki ebem,pa onda odem kod 2,3,5 i sredim za 30eur sve tuto-kompleto!

Btw,uopste nije greska ako se kaze da su lopovi i otimaci!!! Svi ti ovlasceni samaraju do te granice da se covek koji posteno zaradjuje zapita da li neko njega zaebava i zeli da ga obmane za neku stvar!
                      Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• Dragon
                        CBC Senator XXL
                        • 15.11.2006
                        • 963
                        • Beograd

Potpis.

Comment

• Vocko
                          CBC Senator XXL
                          • 25.04.2005
                          • 4556
                          • nBGd

Da li si bio kod Gage ?
                          Jaksa ce da napise adresu i telefon, ako ti ne uspes da nadjes.

Cuo da sam da se modernizvao, kao i da je podigao nivo usluge, al za cene ne znam

Comment

• Dragon
                            CBC Senator XXL
                            • 15.11.2006
                            • 963
                            • Beograd

Hvala, ali apsolvirao sam servise

Comment

• jaksa
                              CBC Senator XXL
                              • 23.10.2004
                              • 701
                              • Novi Beograd, SC

Tacnije, jaksa bi mogao da se potrudi da nadje Gagin broj, ali se to nece desiti jer i jaksa i dragon idu kod daleko boljeg majstora

Nije gaga mnogo bolji od granda btw.

Comment

Working...
                              X