Danas druga na motoru udari auto, i na svu srecu prosao je bez ogrebotine, i dok smo cekali pandure (dva i po sata) pricao sam sa covekom koji ima isti problem kao ja... Naime raspalo osiguravajuce drustvo Imperijal duguje njemu pare kao i meni, i on kaze da je cuo da se pojavilo novo osiguranje kod nas koje isplacuje od tih propalih kuca, tako sto uzme deo procenta od same odstete, pa oni sami nastavljaju da se tuze sa njima? Da li je neko to cuo ili je to samo trac?
Da li je neko cuo?
Collapse
X
-
Juce sam video dva lupanja na banjici.
Jedno je bilo niz banjicu golf3 i kombi (jedan od njih je pokusao da se ukljuci iz sporedne ulice pa nastradao).
Drugo je bilo na okretnici seljobusa, auto (veliki neki, mislim pezo 605) sa skuterom, uzas.
U poslednje vreme svaki dan , bar po jedan udes vidim.Skoro je bilo lupanje i niz banjicu "motor-auto"...
Pre mesec dana drugarica pala sa skutera, nista strasno, ali dok je sedala nazad, od pozadi je udari jugo i pokida ceo skuter, sva sreca prezivela i ziva i zdrava, malo ugruvana, a lik je morao da kupi nov skuter...
Ko je tu poludeo i zasto ?
Comment
-
-
Uzas, zbog ovoga kod okretnice je bila kolona dole do one gasne pumpe, al je to manje bitno, covek ladno preko pune bum-tras, kako ljudi ne razmishljaju i ne gledaju, to je strashno.. Jeste zvali pandure?
Ovo uz banjicu je bio neki crni BMW 3, ali nisam tacno video sta je bilo, zurio sam ka gradu
Comment
-
-
Originally posted by veXonajde molim te saznaj nesto, dao bi i pola para... bolje da uzmem nesto nego da vecno cekam, pogotovu sto sad skripim sa kesom..
hvala
Bulevar Despota Stefana 68b
tel: 27 50 359 ; 2767 443
p.s javi dal si nesto uspeo da uradis...FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG
Comment
-
Comment