kasko naplata

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bukzz
    CBC Početnik
    • 09.06.2006
    • 6

kasko naplata

imam kasko sa ucescem kod dunav osiguranja.imam tri stete na autu.jednu na braniku,jednu na zadnjim levim vratima i jednu da zadnjim desnim.branik neko me cuknuo na parkingu.a ovo ostalo neke sitne ogrebotine..
    ono sto me interesuje kako ide proces naplate stete,odnosno da li postoji mogucnost da to odjednom prijavim ili moram stetu po stetu.

Nenad
  • jevtic
    CBC Senator XXL
    • 26.11.2006
    • 729
    • beograd

za trecu stetu placas 20-30 % premije osiguranja. najbolje b bilo kad bi nekako uspeo dve stete da spojis u jednu. smisli neku zanimljivu izjavu.
    ex - fabia 1.9 tdi
    golf 2.0 tfsi

Comment

• bukzz
      CBC Početnik
      • 09.06.2006
      • 6

kasko

bio sam pre neki dan.morao sam sve da prijavim kao pojedinacne stete.ne bitno kada su se desile.uzeo sam nalog pa trazim servis gde cu da radim.

Comment

• JNC
        CBC Senator XXL
        • 19.12.2006
        • 1332
        • Beograd

Skoro sam sredjivao neke sitne ogrebotine na dve strane auta, samo otisao oni slikali pitali kako, sta, ja rekao nemam pojima(pocinilac nepoznat), oni slikali, otisao u servis, osiguranje platilo. E sad, ja imam neogranicen broj steta, pa mozda zato nisu pravili nikakav problem.

Comment

• antap
          CBC Član
          • 28.07.2006
          • 62
          • Beograd

Imao sam full kasko, bez ucesca u steti u Dunavu na period od 7 godina. Ukupno sam kod njih u dve godine naplatio 3 stete, jedino su mi rekli da ako godisnje prijavim vise od dve stete, od trece pa nadalje moram da platim dodatno ucesce. Za trecu sam sacekao da istekne prva godina, pa sam je odmah prijavio i naplatio bez mog ucesca
          vlasnik Xsare Picasso 1.8 + plin

Comment

Working...
          X