VERANO MOTORS - Evo par lepih reci o poslovnosti Verana ...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • blackwolf
    CBC Veteran
    • 22.04.2008
    • 152
    • Beograd

Poslao sam poruku!

Comment

• forster
      CBC Senator
      • 24.04.2007
      • 244
      • Beograd

E sad stvarno jedna pohvalna...
      Posto me je majmun cuknuo od pozadi i slomio mi zadnju maglenku (onu ispod branika), Ja resio da kupim novu:
      Panter 1560 din.
      Otpad 1480 din. (18 eur po kursu 80)
      Verano 1250 din.
      Neki privatnik sto prodaje kineske kopije: 1000 din.

Kupljeno kod Verana, ako nista drugo bar je zastupnik.
      Za znatizeljne:
      Originally posted by Forster
      Prvi sudar... raskrsnica Srpskh vladara i Kneza Milosa, Vozim u krajnjoj desnoj traci prema Takovskoj. Ispred mene Audi dzip strane tablice, Punto, ja i WV Pickup, nov. Koci punto ispred mene ja videh Audija kako hoce da skrene u Srpskih V. ka Terazijama, kocim, pogledam u retrovizor i vidim WV se zalece pa naglo koci, ja pustam kocnicu jer vec vidim sta ce da se desi, Punto ispred mene krece, cuje se TRAS!!! (ja sam samo osetio kao da me je neko gurnuo) WV me lupi od pozadi i odgurame 2 metra, na srecu nista nije bilo, , sem sto mi je razbio maglenku pozadi dao mi je 20 eur i to je to... (maglenka pozadi koosta 1250 din u Veranu).
      Sta se ustvari desilo .. da WV nije nagazio, prilikom kocenja na belu boju za pesacki prelaz ne bi doslo do cukanja, poceo je da leti preko pesackog prelaza preko boje za isti...
      Inace primetio sam da jeta boja jako klizava i po suvom...
      1. Ako vam izbezumljena supruga resi da izadje iz kola u voznji (uz pretnju razvodom), znajte da niste jedini, meni se to redovno desava.
      2. Danas je Petak. To je dan kada se Beogradjani vracaju kuci.
      3. Ima jedan grad, a pored je Beograd.

Peugeot 206 2.0 HDi

Comment

• LEZA
        CBC Senator
        • 10.08.2007
        • 280
        • Beograd

E i ja imam jednu pohvalnu, ali zaboravih da javnem, posto je bilo u maju
        Bili su vrlo ljubazni kad sam kupovao gume, i bili su najjeftiniji realno, i bili su pre svega jako jako tacni, rekli su za dve nedelje stizu i stigle su za dve nedelje tako da, eto imaju dve pohvale za sada

Comment

• malivuk406
          CBC Senator XXL
          • 04.04.2007
          • 490
          • Nbg

imaju i onu moju o test voznji...
          to je 3...
          i sve od kad smo poceli pricu oko kluba

Comment

• sw.brick
            CBC Senator XXL
            • 09.10.2004
            • 8141
            • Beograd, barajevo-zemun
            • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

Sudeći po poslovnoj politici i profilu zaposlenih ljudi, mislim da znam odakle je gazda sišao, kada mu je firma ovakva. Kojim li je čudom postao generalni zastupnik takođe mi pada na pamet
            ako se prisetimo nedavne proslosti, nece biti tesko saznati ko je bio na vlasti sredinom 90tih, i koji su ljudi bili sastavni deo te vlasti.
            i kako su dobijana prava na uvoz, zastupstva i ostalo u ta vremena.

nijedno ime necu da pomenem, ko je zaboravio period 91-2000 ime mu nista nece znaciti, a ko nije zaboravio i sam zna koji i kakvi ljudi su tada "harali", i ostali (nazalost nekaznjeno) na istim nasilno zauzetim pozicijama.

svaka slicnost sa Veranom je slucajna
            volvo
            945 SE turbo lpg
            344 GL lpg

Comment

Working...
            X