Kako naplatiti osiguranje?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • 24v
    CBC Senator XXL
    • 11.12.2004
    • 479
    • Beograd, Karaburma

Kako naplatiti osiguranje?

Udario me neki pijani majmun u krilo, bila policija i pandur mi kaze da necu moci da naplatim stetu posto je ovaj pijan...Kao osiguranje ne isplacuje stetu ako je vozac u pijanom stanju ili ako vozi bez dozvole???

Kako je to moguce i sta raditi u tom slucaju?
    I Drift not because it is a quicker way around a corner, but the most exciting way!
  • Vlada_nbgd
    CBC Senator XXL
    • 11.09.2005
    • 1066
    • Novi Beograd/Topcider
    • ford focus sport pack

Pandur lupa gluposti,ti ces stetu naplatiti od njegovog osiguranja,a onda ce osiguranje njega da juri...sve u svemu idi ti lepo po zapisnik u ustanicku ulicu(dunav) pa na procenu stete...
    FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• zux
      CBC Senator XXL
      • 10.05.2005
      • 773
      • Beograd-Filmski grad

taj slucaj sa pijanicom vazi samo kod kasko osiguranja i to kad si ti pijan
      znaci imas kasko i pijan si napravio neku stetu na svojim kolima, u tom slucaju ti osiguranje ne pokriva troskove popravke tvog auta
      u tvom slucaju pandur nema veze sa zivotom
      kao sto ti rece vlada, uzmes zapisnik pa na procenu stete, pa u osiguranje i tako dalje

Comment

• Dren
        CBC Senator XXL
        • 24.08.2005
        • 1068
        • Sarajevo

Comment

• 206
          Admin od ispočetka :)
          • 09.12.2004
          • 9548
          • Beograd
          • 206

Ja mu lepo pricam, a on ne veruje

Kakve ti veze imas s tim sto je taj koji te udario bio pijan i zasto bi ti ispastao zbog toga? Ti ces svoje osiguranje naplatiti, on svoje nece moci jer je bio pijan, i kraj.
          The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• ibiza
            CBC Senator XXL
            • 16.03.2005
            • 304
            • Beograd
            • Renault clio sport 172

Pusti ti pandure oni nisu normalni.Mene udari rodjaka od Limuna iz Surcina i pandur mi izajvljuje bolje uzmi ako hoce da ti da neki dinar i idi .Bolje da se ne petljash.Ja ga pitam a sta si ti pandur ili neki mafijashki kum?On poceo nesto da mi izvodi,retardirani strumf.I jos mi napise u zapisniku da je steta 20000dinara.Ja odem po zapisnik pa u njeno osiguranje,kazem da cu da radim auto kod svog majstora i oni mi daju sta je za zamenu,sta za popravku i koliko radnih sati treba da se uradi sve.Urade mi auto i naplatim skoro 60000dinara od osiguranja.

Comment

• 24v
              CBC Senator XXL
              • 11.12.2004
              • 479
              • Beograd, Karaburma

Hvala vam ali ja sad neznam sta da radim? Ispravio sam krilo...hehehe jedva da se vidi...

Nema veze vraticu ga.. Posle koliko se ide po zapisnik? Jel bese ustanicka 128? Gde je to u trznom centru?
              I Drift not because it is a quicker way around a corner, but the most exciting way!

Comment

• ibiza
                CBC Senator XXL
                • 16.03.2005
                • 304
                • Beograd
                • Renault clio sport 172

Po zapisnik ides kad prodje 15 radnih dana,u Ustanickoj je tamo gde je i Dunav osiguranje.

Comment

• Dzalf
                  CBC Član
                  • 28.07.2006
                  • 85
                  • Beograd/Zarkovo

Ja sam imao slicnu situaciju posto me je u petak zviznula jedna gospodja koja je usla u raskrsnicu ne stavsi na znak stop. Sad, posto mi je ovo prvi put da imam ovakvu situaciju, nesto mi nije jasno a bas i ne znam postupak sta da radim. Policajac koji je dosao da izvrsi uvidjaj (tek nakon 2,5 sati nakon sto sam prijavio) mi je rekao da za jedno 2 nedelje idem u Dunav osiguranje, u Ustanicku 128 na procenu stete, a da dotle nista ne diramo na autu i popravljamo.
                  1. Interesuje me zasto se ide u Dunav kada to nije ni mije, niti njeno osiguravajuce drustvo.
                  2. Prilikom udarca iskrivljen mi je tocak + iscepana mi je guma, tako da nema sanse da auto u takvom stanju odvezem iz Zarkova u Ustanicku - postoji li mogucnost da procenitelj dodje kuci i izvrsi procenu.
                  3. Kako se nakon procene dalje vrsi naplata osiguranja i opravka, posto bih ja radio to kod mog limara, a posao oko trapa bih video da odradim kod Deshe (posto je u pitanju AR 33).
                  4. Koliko se u nacelu ceka na naplatu - ona je kasko osigurana u Delta Generaliju.

U sustini bitno mi je da to bude sto pre, i da se proceni realna vrednost stete odnosno radova na dovodjenju u predjasnje stanje (ruke + delovi + ostalo), a ne da me zakinu za pola i procene znatno manje nego sto to jeste.
                  Hvala unapred!
                  Jednom Alfa, uvek Alfa!

Comment

• little
                    CBC Senator XXL
                    • 04.10.2004
                    • 912
                    • BGD
                    • Lancia Ypsilon 1.2 8V

Originally posted by 24v
                    Hvala vam ali ja sad neznam sta da radim? Ispravio sam krilo...hehehe jedva da se vidi...

Nema veze vraticu ga.. Posle koliko se ide po zapisnik? Jel bese ustanicka 128? Gde je to u trznom centru?
                    samo ponesi FISKALNI isecak (racun) pa probaj da naplatis
                    "zensko si brate"

Some people are wise and some.. Otherwise..

Comment

• zux
                      CBC Senator XXL
                      • 10.05.2005
                      • 773
                      • Beograd-Filmski grad

Originally posted by Dzalf
                      4. Koliko se u nacelu ceka na naplatu - ona je kasko osigurana u Delta Generaliju.
                      ti nemas nista sa njenim kasko osiguranjem
                      kasko stiti samo nju, odnosno njen auto i pokriva stetu na njemu, ali ne i na tvom vozilu
                      tvoju stetu pokriva njeno obavezno osiguranje (kasko i obavezno osiguranje su 2 razlicite stvari)

Comment

• Dzalf
                        CBC Član
                        • 28.07.2006
                        • 85
                        • Beograd/Zarkovo

@ Zux
                        OK, znam to, zaboravio sam da navedem da je njeno osnovno osiguranje - Dunav osiguranje.
                        Jednom Alfa, uvek Alfa!

Comment

• zux
                          CBC Senator XXL
                          • 10.05.2005
                          • 773
                          • Beograd-Filmski grad

Originally posted by Dzalf
                          1. Interesuje me zasto se ide u Dunav kada to nije ni mije, niti njeno osiguravajuce drustvo.
                          dakle pitanje br.1 je suvisno

Comment

• Dzalf
                            CBC Član
                            • 28.07.2006
                            • 85
                            • Beograd/Zarkovo

Originally posted by zux
                            [dakle pitanje br.1 je suvisno
                            Ma tek nakon sto sam napisao taj post culi smo se telefonom i tada mi je receno da je njeno osnovno osiguranje u Dunav osiguranju. Dotada se stalno spominjao Delta Generali, a u stvari ona je tamo kasko osigurana sto u sustini mene ne treba ni da zanima. Zato je pitanje br. 1 u suprotnosti sa kasnije recenim.
                            Jednom Alfa, uvek Alfa!

Comment

Working...
                            X