Kredit za mator auto, 10+ godina?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • antap
    CBC Član
    • 28.07.2006
    • 62
    • Beograd

Ja pre dve ipo godine kupio auto starosti 6 godina, na kredit u Raiffeissen banci. Predvidjeni rok otplate 7 godina. Bilo potrebno obavezno kasko na svih 7 godina (u slucaju kradje banka dize pare od osiguranja, pa se ja i banka prebijamo). Bio potreban zirant.
    Jedina zackoljica je bila da sam morao da angazujem posrednika, firmu koja mi je sastavila profakturu, pa je prodaja isla od vlasnika auta toj firmi, pa tek onda firma prodala meni uz profakturu na osnovu koje mi je banka dala kredu. I naravno posrednik uzeo procenat
    vlasnik Xsare Picasso 1.8 + plin

Comment

• Igor_sd
      CBC Veteran
      • 23.12.2007
      • 146
      • Smederevo
      • 607 2.2 B tiptronic

Originally posted by gille
      ...administrativna zabrana (što je samo po sebi dovoljno), lična menica (što je za sada idiotluk, jer je menica fizičkog lica prema važećim zakonima nenaplativa) ...
      Vidim da je staro, ali me interesuje kako je to menica fizickog lica nenaplativa? Ako neko zna detalje, moze i na PM. Imam muku za jednog ziranta koji treba da potpise menicu, pa da ga eventualno ohrabrim.

Comment

• TRAJAN
        CBC Član
        • 09.01.2008
        • 59
        • Pancevo

Agro banka je najbolja ako hoces da kupis auto stariji od 10 god. od fizickog lica bez kasko osiguranja(do 5000e) a kamata je 10% ako preko njih primas platu.

Comment

• Alekre
          CBC Senator XXL
          • 12.09.2005
          • 780
          • Smederevo

Mislim da skoro svaki auto plac daje vozila na kredit. Sada ne znam kako to ide...
          Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.

Comment

• Dren
            CBC Senator XXL
            • 24.08.2005
            • 1068
            • Sarajevo

Ma ne daje ti nijedan plac kredit... Iako pise na placu... Kako bi Dora rekao: "I na tarabi pise ... pa nije..."

Kredit ti daju banke, a oni samo imaju dogovor/ugovor sa bankama da nude njihove pare, koje ce banka isplatiti njima, a ti vracati banci...

Comment

Working...
            X