Auto-Elektrika ( + ) iskustva..preporuke..bela lista

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zoranbg
    CBC Senator XXL
    • 23.03.2005
    • 4098
    • Rooster's Hill , Beog
    • Grande Punto 1.2

da, ali mi lici da je posten ...
    sad ja vozim metuzalem od auta,imam 5 zica ispod haube...
    ali kad bih imao neki auto naprimer 2000 godiste ... neznam gde bih sa njim kad nesto " za?uti" .
    probo bi sam prvo ..a onda neznam...
    Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.

Comment

• Kanarinac
      CBC Senator XXL
      • 08.10.2004
      • 2870
      • BG,Weedikovac

Ma ok je on skroz i sa cenama i sa radom.Mada opet kazhem nije bash bar po meni neshto struchan.Meni je svojevremeno na yugicu trazhio kvar nekoliko dana dok nismo doshli do neke gluposti ne znam ni ja vishe koje.
      U sv sl do sad nikad nisam imao dobrog elektrichara.Izgleda da ih jako malo ima.

I love my

Comment

• danijelopel
        CBC Veteran
        • 25.09.2007
        • 135
        • Vrsac

Evo da i ja preporučim dva autoelektričara iz Vršca.

Blagojević Milan - Mića
        Sremska 56 ,Vršac
        tel. 013/806-410
        mob. 063/266-891

AUTOELEKTRIČARSKA RADNJE ''TEHNOS''
        Puja Goran
        Petra Kočića 16 , Vršac
        mob. 063/278-224

Oba električara su jako odlični majstori ,tako da ako nekome treba autoelektričar u Vršcu ,ja preporučujem njih dvojicu .
        OPEL Kadett Beauty 1.4i + LPG-BRC AT 90E

Comment

• engine
          CBC Član
          • 24.03.2007
          • 58
          • Srbija, Beograd, Banovo Brdo

Ja imam pozitivna iskustva sa pomenutim elektricarem posle Maxi-ja na Vidikovcu, autoelektricarska radnja Laki, Patrijarha Joanikija 11c, 011/2331404
          Vise puta sam bio, jako malo cekao, brzo i efikasno zavrsili, a cena...pa ja sam bas jeftino prosao.

Comment

• bozam
            CBC Član
            • 12.09.2005
            • 39
            • NS

Re: Auto-Elektrika ( + ) iskustva..preporuke..bela lista

Moram da pohvalim majstora Momu električara iz Bukovca. Moma ima servis u Petrovaradinu kad se spustite sa drumsko-železničkog mosta prva kuća sa desne strane, stoji natpis vulkanizer. Moma je stvarno korektan i dobar majstor, radi sam pa ipak se treba prethodno najaviti i neće vas odrati.
            Meni je održavao Dedru. Evo i broja telefona: 063/492139

Comment

• JAPANX
              CBC Senator XXL
              • 10.08.2006
              • 2159
              • Beograd

Originally posted by bozam
              radi sam pa ipak se treba prethodno najaviti i neće vas odrati.
              Rekao bih "sjajan lik"

prethodno se najaviti da vas ne odere..

Comment

• PerkeNS
                CBC Član
                • 09.03.2008
                • 71
                • Novi Sad

Greska, on je Autoelektricar. Nisam primetio da sam u ovoj temi postavio.

Novi Sad, Marko.
                Nalazi se izmedju Telepa i Limana 4. Ulica mu je paralelno sa Heroja Pinkija (zaboravio sam kako se zove ulica gde je servis). Nalazi se izmedju perionice i auto placa.
                Sve pohvale za njega! Znam ga vec duze vreme. Posten je, ljubazan, kulturan, orgranizovan sa vremenom, pendantan, nije skup, kvalitetno uradi posao itd.
                Da jos takvog slicnog njemu mehanicara nadjem i vise me nece otkidati glava kada idem kod majstora .

064/112-45-76

Comment

• dragars
                  CBC Član
                  • 04.04.2010
                  • 28
                  • BG

Servis za SVAKU preporuku!

Nisam siguran gde da postavim novu temu koja je vezana za preporuku servisa.Trenutno vozim pezo 206, pre dve godine sam imao BMW E36.i uvek sam isao kad najboljeg i najjeftinijije elektonicara. (ne elekticara)
                  ovim putem zelim da mu se zahvalim i da preporucim ljudima i kazem gde zavrsavaju njihovi neisprani racunari, ABS centrale i ostali uredjaji koji "majstori ne mogu da poprave".
                  Svi se ugradjuju na cenu popravke, Momak koji je skolovan elektronicar, i koji se preko 17 godina bavi servisiranjem elektronike na kolima i kod koga zavrsavaju vasi delovi autobila (zove se Dejan, frima Servis-Digital.Medak.
                  Mololim Vas za predlog gde da okacim preporuku i cak postoji mogucnost da clanovima foruma da popust na usluge.
                  Uvek mozemo da ga pitamo!
                  Kada sam dolazio kod njega u servis video sam automobilske delove "sa nalepnicama iz raznih beogradskih servisa.
                  Oni donose delove i onda se ugadjuju nau cenu.Ovom prilikom zelim da obavestim forumase da ne ispadaju naivni i da prvo pitaju za cenu kvara na dva , tri mesta pa da onda popravljaju.Ima specijalan aparat za dijagnostiku (nije se hvalio ali cam cu dao da jako skup i da redovno placa up-data podataka (oko 500 eurica. godisnje). Takodje ucitao mi kod za rezerni kljuc za 30 eurca.("jos nekih cena ne mogu da se setim" dijagnostika i brisanje gresaka za moj Pezo 206 oko 1000 dinara....).

3473057 Dejan
                  Beograd

Comment

Working...
                  X