Kako naplatiti štetu bez zapisnika?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • kankkunen
    CBC Član
    • 15.06.2005
    • 69
    • Beograd

Kako naplatiti štetu bez zapisnika?

Pre nešto više od mesec dana sam imao saobraćajku na motociklu. Auto koji me je udario je pobegao i nisam stigao da vidim tablice. Međutim, neko od prisutnih ga je ispratio par ulica, zapisao tablice i sve prijavio policiji. Ja sam takođe odmah kontaktirao policijiu i izvršen je uviđaj.

Pošto zapisnik nije stigao u Dunav, prošle nedelje sam svratio u SUP Savski Venac da vidim šta se dešava. Rekli su mi da su kontaktirali vlasnika vozila i da je on auto prodao nekome ko ga vozi na ovlašćenje. Pravog vlasnika nisu uspeli da pronađu i ne znaju gde je. Predpostavlja se da je on upravljao autom. Nisu umeli da mi kažu koliko ovakvo stanje može da potraje, ali koliko sam video, trenutno se rešavaju slučajevi iz marta i aprila. Ja, navodno, ništa ne mogu da uradim dok on ne da izjavu. Šta se dešava ako bude tvrdio da nije on vozio ili da kontakta nije ni bilo (pošto je do sada sigurno sve sredio) mogu samo da zamišljam.

Planiram da ovih dana uradim uslužnu procenu štete i krenem sa sređivanjem iz svog džepa pošto se delovi dosta dugo čekaju. Mogu li ja u ovoj situaciji da naplatim štetu od osiguranja ili da tužim formalnog vlasnika (na koga se auto vodi)? Koliko ovakve stvari mogu da se razvuku, postoji li neki rok?
    FIRE STARTER
  • TAZZ
    Banovan
    • 30.05.2005
    • 1409
    • NBGD,SERBIA

Zakonski Vlasnik Vozila je onaj koji je na Sobracajnoj dozvoli, ako je nadjen auto, i uradjen Uvidjaj, slikano to vozilo, slikano tvoje, moze da se nadje i naplati shteta, jer...

Vozilo, je verovatno znachi Registrovano, ima polisu osiguranja, stoga... moze da se naplati... To da policija ne moze da nadje coeka koji je to odradio, ma vazi, raspishe se potraga, nadje se vozilo, onda se nadje i lik koji je vozio, nije POLICIJA glupa veruj... raspitaj se malko...

BOLJE ...

Comment

• kankkunen
      CBC Član
      • 15.06.2005
      • 69
      • Beograd

Problem je u tome što ni auto, ni vozač nisu pronađeni. Na šta se svodi potraga za vozilom... Da se nadam da će da naleti na neku patrolu koja će ga proveriti u centrali?
      FIRE STARTER

Comment

• Wiz
        CBC Senator XXL
        • 30.09.2004
        • 3104
        • Nish

Naci ce ga kad tad,ali ko zna mozda do tad i zastari

Comment

• TAZZ
          Banovan
          • 30.05.2005
          • 1409
          • NBGD,SERBIA

Vozilo, potraga...

Ko je vlasnik???

Prodali ste auto???
          Kome???
          Gde???

Nadju coeka, kad ga nadju... dobar dan, dobar dan... Vi ste Taj, Ja sam Taj...

Pa gde si Ptichice???

Pobeze sa mesta ???

Dodji dodji...

Comment

Working...
          X