Mali Help za novog vlasnika Alfe 156 2.0 JTS

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Mali Help za novog vlasnika Alfe 156 2.0 JTS

Pozdrav svima! Moze li neko da mi kaze gde u Nishu da zamenim ulje i filter na Alfi 156 2.0 JTS i da li ima neki pouzdani servis za odrzavanje i za nedaj boze...
  • mugos
    CBC Senator XXL
    • 18.09.2007
    • 555
    • BG/sada Novi Beograd

Nepsujem, nepijem, nepušim. U p.m. pade mi pepeo u pivo.

Comment

• veXon
      CBC Senator XXL
      • 26.07.2006
      • 571
      • Beograd, Vozdovac

kakve veze ima dilerska mreza?

Comment

• reli
        CBC Član
        • 30.10.2006
        • 55
        • Nis

Imas u Nišu Auto IMPEX i Euro 018 oni ti imaju sve za Alfice. To ti je na obilićevom vencu 265-625 ti je broj Euro 018 a preko puta njih ti je Auto IMPEX.

Comment

• reli
          CBC Član
          • 30.10.2006
          • 55
          • Nis

Nabavi delove kod ovih prodavnica a što se tiče servisa svi ti menjaju ulje i filtere.To mogu i ja da ti uradim ili da ti preporučim mog majstora koji radi Alfe.

Comment

• mugos
            CBC Senator XXL
            • 18.09.2007
            • 555
            • BG/sada Novi Beograd

@veXon
            Zato što će mu oni dati najbolju informaciju.
            Nepsujem, nepijem, nepušim. U p.m. pade mi pepeo u pivo.

Comment

• BRABUS
              CBC Senator XXL
              • 15.10.2004
              • 2399
              • London

Kao sto rece reli, ove dve prodavnice imaju, i momci su skroz OK. Ako ne, u krajnjem slucaju, posto si obisao sve zive prodavnice na obilicevom, idi u Mitic (bivsi M-Technik), koji je ovlasceni diler/serviser Alfe za Niski region i kupi filtere.

Od majstore neznam kog da ti preporucim, iskreno nebih ni jednog, ali ako bas moras da ides u Nis u servis, idi kod Vojkana na panteleju. Mada, ja bih ti preporucio da za tako pipljivu 156-ticu JTS ides kod nekog u Bg, ako nesto treba nestandardno da se uradi (osim redovnog odrzavanje), vidim da se prica o Desi dosta pozitivno, ali nisam imao iskustva.

Ulje svi menjaju, ja ga menjam kod Foke uglavnom, najbrze je...

Comment

• dekideki
                CBC Senator XXL
                • 26.07.2005
                • 1914
                • Beograd

sto se tice majstora u tvom kraju to svakako treba pazljivo odabrati.

a sto se tice ulja i filtera... jel menjanje ulja na 156 toliko komplikovano?
                ako je kao i na svakim drugim kolima, ja bih to sam uradio. u tom slucaju - naruci kod M-Powera u CBC Shop-u poslace ti City Express-om najkvalitetnije i to sa odlicnom cenom! (npr. Selenia i filteri MANN)
                .

Comment

• milannik
                  CBC Senator XXL
                  • 23.12.2004
                  • 1455
                  • Niš

Ja sam cuo pozitivne price o Vojkanu (autoalfa), i posredno imao par intervencija na koleginom fiatu sa dobrim iskustvom, e sad sacekaj nekog ko ima vise iskustva sa njim sa komlikovanijim automobilima od tipa.
                  Btw, lik ima gomilu alfi za rasturanje oko servisa, uglavnom novije, 145, 155, 156...

Comment

Working...
                  X