Uslužna procena štete

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • kankkunen
    CBC Član
    • 15.06.2005
    • 69
    • Beograd

Uslužna procena štete

Ima li neko iskustva sa uslužnom procenom štete? Proverio sam kod AMS-a, DDOR-a, Delta Generali-a, Triglava (bivši Kopaonik) i svi rade procenu samo za sopstvene osiguranike i to navodno besplatno! Meni je motocikl osiguran kod Dunava i oni mi za procenu traže 4000-5000 + PDV. Zar ta uslužna procena nije nešto što se radi za pare i kakve onda veze ima da li je i gde vozilo osigurano? Da li je još negde moguće odraditi procenu? Stvarno mi se ne daju pare ovima iz Dunava...
    FIRE STARTER
  • Vlada_nbgd
    CBC Senator XXL
    • 11.09.2005
    • 1066
    • Novi Beograd/Topcider
    • ford focus sport pack

Probaj kod "Kolosa",mom ortaku su za juga radili,ne mogu bas da se setim al' mislim da je oko 1000din

FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• kankkunen
      CBC Član
      • 15.06.2005
      • 69
      • Beograd

Sad sam ih zvao. Sada se zovu Sava osiguranje i uslužne procene rade samo za svoje osiguranike...
      FIRE STARTER

Comment

• kankkunen
        CBC Član
        • 15.06.2005
        • 69
        • Beograd

Stvar se dodatno izkomplikovala - ni u Dunavu neće da mi odrade procenu štete!

Prvo su mi tražili nekakav papir iz SUPa, kao dokaz da je došlo do saobraćajke. Onda mi je u SUPu rečeno da ne mogu dobiti ništa dok se ne zatvori zapisnik; zatim su, na moje insistiranje, oni kontaktirali Dunav i iz Dunava mi je potvrđeno da ne rade nikakvu procenu dok se ne utvrdi krivica!

Ljudi, ovo je kao u Orvelovom romanu. Ja tražim da mi neko uradi procenu štete na MOM vozilu za MOJE pare i nemam gde to da obavim. Kao da mi u kafani proveravaju krvnu sliku, pre nego što mi prodaju pljeskavicu...
        FIRE STARTER

Comment

• kankkunen
          CBC Član
          • 15.06.2005
          • 69
          • Beograd

Uspeo sam da ovu odiseju privedem kraju. Nakon dodatnog razgovora sa šefom odeljenja za procenu šteta u Dunavu i prepričavanja događaja iz SUPa, pristali su da odrade procenu. Uslugu procene sa izlaskom na teren su naplatili 3500 dinara. Procenitelj je profesionalno obavio svoj posao, sve fotografisao i popisao i posle par dana sam dobio zapisnik. Nakon rasklapanja sam pronašao još nekoliko oštećenja, podneo zahtev za dopunu procene štete i danas je procenitelj ponovo svratio i dopunio procenu.

Sve u svemu, nije mi jasno što su me nedeljama šetali okolo. Predpostavljam da bih u nekoj drugoj kući sve ovo završio brže i verovatno besplatno, ali zadovoljan sam što sam se pomerio sa mrtve tačke.

Da rezimiram - uslužna procena štete se MORA obaviti u osiguranju u kojem je vozilo osigurano i većina kuća ovu uslugu svojim osiguranicima pruža besplatno.
          FIRE STARTER

Comment

Working...
          X