Najkorektniji VW servis BG

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zverko
    CBC Senator XXL
    • 19.08.2005
    • 7085
    • BGD
    • Audi A4

Servis se nalazi u Savinjskoj ulici kod OMV pompe u Dragoslava Srejovica
    a?
    deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• GTI 16V
      CBC Senator
      • 04.02.2005
      • 236
      • Beograd

Ahaaaa Partizanski Put,lave,ako ti je lakse

Comment

• pudja84
        CBC Početnik
        • 06.05.2008
        • 9
        • NoviBeograd

meni u Porseu rekli da mi crkla turbina, kad tek posle se ispostavilo da mi crko protokomer
        izbegavajte autokomerc

Comment

• goksi_mangas
          CBC Član
          • 18.05.2008
          • 14
          • Beograd

Samo da dam komentar za 3M u Tosinom Bunaru.
          Totalno pogresno su mi dijagnostikovali kvar na klimi, navodno isparivac bio probusen i morao da se menja a za njegovu zamenu treba da se skida cela instrument tabla, cena zamene je 330eura.
          U drugom servisu su ustanovili da su ustvari cevi od klime pukle i da na tim mestima curi a da je isparivac uredu.

Neznam kakvi su za mehaniku ali za klimu su se katastrofalno pokazali.

Comment

• shone190
            CBC Senator XXL
            • 10.12.2004
            • 1877
            • Beograd
            • Dodge Charger 8.1l

Originally posted by nemanja_vr6
            Po meni najbolji servis za VW program je auto servis BANE. Kao sto boki rece covek je doktorirao VW. Servis se nalazi u Savinjskoj ulici kod OMV pompe u Dragoslava Srejovica.
            Kad kazes VW, mislis i na Audi ili ne? Cisto da znam kad mi zatreba posto mi je covek u blizini.

Pozzz

Comment

• HACKER
              CBC Član
              • 23.10.2007
              • 88
              • Beograd

Inace je mehanicar koji stoji iza VWCS-a i covek je doktor za ceo V.A.G. - program.Sto god da ti zatreba pa makar i obican savet - svrati do njega...
              SERVIS BATALO, Zealngorska 13, (kod nike outleta u bulevaru)
              tel.011/2862-786.
              (servis, popravke i dijagnostika za wagen-audi-seat-skoda program)
              Inace clanovi VWCS-a imaju popust.
              WHEN LIFE DOESN'T MAKE SENSE - WE ALL BE LOST IN TIME LIKE TEARS IN RAIN

Comment

• Pendula87
                CBC Početnik
                • 08.08.2008
                • 9
                • Beograd

jel ima neko br od draska iz zemun polja?

Comment

• Kanarinac
                  CBC Senator XXL
                  • 08.10.2004
                  • 2870
                  • BG,Weedikovac

0113756418

I love my

Comment

• stojadinov
                    CBC Član
                    • 01.09.2008
                    • 35
                    • pancevo

samo dalje od AUTOKOMERCA----veoma lose iskustvo,VEOMA
                    ...

Comment

• Nikolapass
                      CBC Početnik
                      • 16.08.2010
                      • 1
                      • Beograd

Re: Najkorektniji VW servis BG

Pozdrav ljudi, ja sam Nikola iz BG-a , Mirijevo. Skoro sam uzeo Passata B5.5.
                      e sad, imam mali problem. Bio sam u servisu kod Baneta, kod OMV pumpe u Dragoslava Srejovića.
                      pročitao sam na forumu dosta pozitivnih komentara vezanih za njegov rad i poznavanje vw-a.
                      sada mi treba nekoliko njegovih saveta vezano za neke delove koje mi je rekao da uzmem pa bih bio zahvalan ako neko ima njegov br.tel. jer sam zaboravio da uzmem vizit karticu ili sl.

hvala unapred,

pozdrav

Comment

• supercow
                        CBC Član
                        • 14.08.2006
                        • 98
                        • Zarkovo - BG.

Da li mozete da mi preporuciti neki servis gde moze neko da mi uzupci (i ima odgovarajuci alat za to ) vw 2.5 TDI 128KW 2005godiste.

Hvala poz.
                        STOP !!! Akcizama na gorivo i RTS pretplati !!! Podrzite grupu na http://www.facebook.com/group.php?v=...d=238507471828

Comment

• ZuleGSI
                          CBC Član
                          • 02.07.2007
                          • 38
                          • Beograd - Karaburma
                          • Calibra Turbo

Re:

Originally posted by nemanja_vr6
                          Po meni najbolji servis za VW program je auto servis BANE. Kao sto boki rece covek je doktorirao VW. Servis se nalazi u Savinjskoj ulici kod OMV pompe u Dragoslava Srejovica.
                          Zao mi je sto ovo moram da kazem ali taj Bane koga hvalite je jednom recju KRETEN.
                          Ja koji sam inace po opredeljenju opelas i ne znam gde su dobri vw-ovi servisi, vodjen preporukom koju sam procitao u ovoj temi odem kod doticnog Baneta da mi proveri mehanicku ispravnost jednog auta. Naime dobio sam ponudu za jednog Passata i hteo sam naravno pre kupovine da ga oteram kod nekog ko je iskusan wv majstor na kompletan pregled.
                          Elem, odem ja tamo i kazem sta hocu, a lik mi ladno kaze: ja to tebi necu da radim, ja takve stvari (pregled auta pred kupovinu) izbegavam da radim jer ja tebe NE POZNAJEM itd...

Jednostavno, nikad do sad nisam doziveo da me majstor ovako bezobrazno odbije i da za jednu rutinsku svar kaze: ja to tebi necu da radim.

Comment

• M-power
                            Moderator
                            • 10.01.2005
                            • 10060
                            • Bg; Banovo Brdo
                            • CorsaC, astra H,

Ja mislio nesto ti zgresio
                            Pa Zule pazi, meni to izgleda ok, to je neki njegov stav i mozda je imao lose iskustvo i ne zeli to da radi. Mogu u potpunosti da ga razumem ne poznaje te i ne zeli da pljuje po necijem autu jer ne zna ko je gazda i koja je prica uopste a takodje ne zeli da ti ga preporuci kao dobrog pa da on bude krivac za neke dalje posledice. Ne zahvalan posao.
                            Mozda da si se najavio telefonom i rekao sta zelis ili da si se pozvao na neku preporuku bi bilo ok.
                            To date there has never been a faster car built for the public road and,
                            it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Stratos
                              CBC Senator XXL
                              • 10.09.2008
                              • 2594
                              • Novi Sad

Vrlo,vrlo nezahvalan posao. Ko to ne razume a od KRETENA traži pomoć ni nemože da prođe bolje.

Loš ti je stav a rečnik još gori.

Comment

• Dzoni_mkv
                                CBC Senator XXL
                                • 29.04.2007
                                • 875
                                • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

Uhh Zule mislim da si prenaglio. NE poznajem coveka niti znam o kome pricate ali znam dosta majstora koji ljudima koje ne poznaju nece da urade pregled auta pred kupovinu. Jednostavno, on moze da ga gleda do ujutru da bude sve ok i ti ga kupis i posle 10 dana imas kvar od xxxx eur. Kada to radi prijatelju on kaze sada je sve ok ali ne mora da znaci da ce biti, i verovatno mu nece naplatiti nista jer covek odrzava auto kod njega, a ovako ti mu platis i nesto se pokvari onda on nije dobro uradio posao. NIje ti to dzabe rekao. NIsi trebao nista da mu pricas. Dobar dan, zelim pregled dijanostickim aparatom, pregled stanja podvozija, da mi pogledas turbinu i da mi proveris xxxxxx. To je to, uradi i kaze: sve ok ili ovo i ovo ne valja. Onda ne zna o cemu se radi Dakle ne krivi ga.
                                You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

Working...
                                X