Najkorektniji VW servis BG

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ZuleGSI
    CBC Član
    • 02.07.2007
    • 38
    • Beograd - Karaburma
    • Calibra Turbo

Re: Najkorektniji VW servis BG

Uredu slazem se da to moze biti malo nezahvalan posao, i da je moguce da je covek imao losih iskustava sa tim. Mene je jednostavno uvredio njegov stav, gde me je lik prilicno bezobrazno otkacio.
    Inace ja sam otisao unapred da ga pitam i da rezervisem termin, i mislim da je bolje tako nego da dovezem auto i stavim coveka pred svrsen cin. Ja cu u svakm slucaju otici u drugi servis, ali i dalje mislim da je ono sto sam trazio rutinski posao, bez obzira na to da li auto menja vlasnika ili ne.

Originally posted by Stratos
    Vrlo,vrlo nezahvalan posao. Ko to ne razume a od KRETENA traži pomoć ni nemože da prođe bolje.

Loš ti je stav a rečnik još gori.
    BTW ja nisam traizo pomoc niodkoga, ja sam trazio da budem usluzen kao i svaka druga musterija i da za taj obavljeni posao adekvatno platim. Ne znam zasto si se ti nasao uvredjenim da ti doticni mozda nije neki rod?

Comment

• TECA
      CBC Senator XXL
      • 14.10.2007
      • 2355
      • Oz

Pa Zule pazi, meni to izgleda ok, to je neki njegov stav i mozda je imao lose iskustvo i ne zeli to da radi. Mogu u potpunosti da ga razumem ne poznaje te i ne zeli da pljuje po necijem autu jer ne zna ko je gazda i koja je prica uopste a takodje ne zeli da ti ga preporuci kao dobrog pa da on bude krivac za neke dalje posledice. Ne zahvalan posao.
      Ne sto je samo nezahvalan,vec moze biti i jako rizican!Dal zbog ovog sto ga nije prodao ili onog sto ga kupio pa mu se nesto pokvarilo posle nekoliko dana...
      Ne,nikome u susret po tom pitanju!

Comment

• Stratos
        CBC Senator XXL
        • 10.09.2008
        • 2594
        • Novi Sad

@ZuleGSI
        Misliš li da SVE može da se plati. Osim toga,probaj na nekom drugom mestu. KRETENovo pravo je da te usluži ili ne,zamisli.

Comment

• zverko
          CBC Senator XXL
          • 19.08.2005
          • 7085
          • BGD
          • Audi A4

zule, evo ti broj od coveka. okreni, reci da ti je vuk dao broj, reci sta ti treba i sigurno ce ti izaci u susret.

0643010580 Boban. servis se nalazi na ibarskoj kod micubisijevog salona.
          deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• VVLAJKO
            CBC Senator XXL
            • 23.07.2008
            • 484
            • Nis
            • Audi A4, Primera p12

Vrlo, vrlo nezahvalan posao. Ja ga ne radim ni za zivu glavu, ni prijateljima ni neprijateljima, nit' njihovim prijateljima, iako je Nis relativno mali grad i manje vise svi se znamo i sve se zna, iako se ja u njemu nikoga ne plasim. Uvek se neko nadje uvredjen, i uvek bude neke price i ostane gorak ukus u ustima i zbog toga: vezan pop- mirno selo

Sto se tice majstorovog odnosa: njegovo osnovno ljudsko i profesionalno pravo je da jasno i glasno stavi do znanja sta zeli, a sta ne zeli da radi, sta moze, a sta ne moze, sta ume, a sta ne.

On je jedan i on je samo covek od krvi i mesa, a vas je hiljadu i ne mozete ocekivati da se bas uvek i bas svakome smeska i ljubazno do tancina objasnjava ono sto vi zelite da cujete, a na drugoj strani ima milion obaveza i ne zna gde mu je glava a gde pozadina.

Ja konkretno zbog vro losih iskustava sa njihovim vlasnicima(cast retkim izuzetcima) ne radim Honde i ne primam u servis taksiste, te se ovim putem dobrovoljno upisujem na listu majstora KRETENA.
            Glupost nas je do ovde dovela, glupost ce nas i izbaviti.

Homer J. Simpson

Comment

• Gile_GTI
              CBC Veteran
              • 15.02.2009
              • 107
              • Beograd-Karaburma

evo i "kreten" da se javi.... lubazno ti je receno da takve stvari ne radimo zbog losih iskustava.... navescu 2 slucaja... dosao je covek koji zeli da kupi auto, auto je dignut na dizalicu i krenuo je pregled kada smo coveku karajne prijateljski ukazivali na "kvarove" i stvari koje su neispravne, dotrajale i mnoge druge stvari koje su bile lose.... vlasnik je prisao i mrtav hladan rekao majstore mnogo ti seres znas......

drugi slucaj rodjak je doterao blago receno les iz nemacke koji je bukvalno sklopljen na otpadu sa 4 razlicite felne i kada je covek odozdo pogledao auto nastala je opsta svadja jer ih je RODJAK prevario a pritom uzeo grdne pare..... uostalom svako ima pravo da radi ili ne radi neke stvari...pozdrav....

Comment

• gorans
                CBC Senator XXL
                • 09.03.2010
                • 1525
                • Beograd

Dobro,gde sad ja da oteram auto da mi se zameni ulje u DSG menjacu a da mi ne oderu kozu sa ledja?

Comment

• zverko
                  CBC Senator XXL
                  • 19.08.2005
                  • 7085
                  • BGD
                  • Audi A4

deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• PnP
                    CBC Član
                    • 24.12.2008
                    • 34
                    • Beograd

Po meni, najbolji servis je VW servis "Stevanovic" u ulici Miloja Djaka na Banjici, blizu ortopedske klinike...

Comment

• Heinz
                      CBC Senator XXL
                      • 30.09.2004
                      • 1027
                      • Beograd, Voždovac
                      • Avensis 2.0 D4D

Originally posted by zverko
                      Mali update: sad je Ford salon
                      Toyota Avensis 2.0 D-4D (2007)

Comment

• Dora
                        Nadzornik!!!
                        • 24.10.2004
                        • 17451
                        • Novi Sad
                        • FIAT

Ne postoji najbolji servis, postoji bolji i lošiji a za to ima tema, ovo postaje licitacija...

katančić...
                        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
                        X