Problemi sa majstorima

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bagu
    CBC Senator
    • 21.06.2006
    • 245
    • NS

Problemi sa majstorima

Pazi ovo
    Panda se pokvari ,sumnjam na struju i oteram kod električara a on nema veze sa životom.
    Kao uradićemi dijagnostiku pa ću samo to da platim a popravku plus još zavisi šta je.
    U redu pristanem na to ,dođem po auto da vidim šta je ,a gari lupa neviđeno.Tu ga ja odgebem platim i oterem auto kod drugog, kao pravi majstor.
    Zjuu tek taj .Kao brate čuda MAF je u pitanju a to je pod pretpostavio zbog traga odvijača na njemu pošto sam prvo sve sam čačkao.
    Nema MAFa u Ns ima u BG 8200 .........nađem polovan za 2400.
    Odnesem, zove on mene dođi po auto.
    Dođem ,auto radi ne lepo ,ima knedlu al kao neće mi više trošiti niti se gasiti.
    OK, 3600 za ruke + 2400 za deo.
    Posle 10 km sve isto.Odem kod njega on kao e sad lambda prednja,difuzor i kao nije ni onda siguran da će i onda raditi.
    Ja u bezsvest
    Kombinujem šta ću,da menjam to,ceo motor....................
    Cimnem lika koji radi najviše Theme i 164,da se posavetujem .
    Lik mi kaže da ga doteram kod njega ,da on vidi ako ne popravi ništa ne platim ,mislim nemam šta da izgubim.
    Lik pandu za dan popravi, 2000din.

E sad hoću da odem kod onog pametnog što uši zavrće da tražim lovu nazad.

Da li je to ok sa moje strane ,da li se nekom desilo nešto tako?

Bagu je serviser fotokopira + laser štamača i kada mu se desi da nije siguran da je rešio problem sa aparatom, vrati ga stranci na testiranje tj da radi sa njim pa ako se ne pojavi isti problem tak onda fakturiše.
    Ne jedu veliki male ,nego brzi spore
  • Aki
    CBC Senator XXL
    • 04.08.2006
    • 1133
    • Beograd
    • Yugo 1603, Yugo 1301

Najbolje je biti svoj majstor. Jos ako imas koga da pitas za savet, nema nedoumice.
    "Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
    - Lousie Smith

Comment

• Eon
      Moderator
      • 10.03.2005
      • 4225
      • Beograd-NBG-44
      • Superb 2.0 4x4 DSG

Ja bih mu uzeo sve pare nazad... Nisam ovca!!!
      Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
      Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• rajmax63
        CBC Prijatelj
        • 02.04.2005
        • 1415
        • Bačka Palanka
        • AUDI A6 2.0TDI 170KS

slobodno idi i traži pare nazad.
        ako se buni zapreti inspekcijom i kaži mu slobodno da se ne ********
        lepo to reci i naglasi da to nije pretnja nego da se pozivaš na zakon o zaštiti potrošača

bilo bi poželjno i da imaš od te budale nazovi majstora i fiskalni račun.
        ako ti nije dao i to mu nabi na nos tj ideš u inspekcuju da ga prijaviš zbog ne izdavanja fiskalnog računa.
        blago onom ko rano poludi pa mu zivot prodje u radosti i veselju
        Audi ima crveno T

Comment

• zverko
          CBC Senator XXL
          • 19.08.2005
          • 7085
          • BGD
          • Audi A4

evo sad cu da budem fini da dam primer mladjima kao treba da se izrazava na forumu.

nemoj druze da ides da trazis pare jer je ciganski. dao si pare, nisi trebao jer ti nije zavrsio poso. skola za drugi put. pusti fiskalni i inspekcije i to...
          deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• bagu
            CBC Senator
            • 21.06.2006
            • 245
            • NS

Bio sam danas i dobio SVOJE pare nazad
            Nije pravio scene ,samo je nešto vrdao sa pričom u smislu računar je pokazao tako pa je on mislio.................ne može on tako selektivno da istražuje,a čovek je 39godina bez kompa radio i sad se razmazio.

Sve u svemu ne daj nikome da od tebe pravi ovcica
            Ne jedu veliki male ,nego brzi spore

Comment

• markofpi
              CBC Senator XXL
              • 27.07.2006
              • 1552
              • Bezanijska Kosa

Pametno zbori Zverko! Ok je to sto si ti svoje pare vratio nazad ali skola za sledeci put je da bilo sta da kupujes, popravljas,...uvek se prvo dobro raspitaj!!! A ovaj forum je zlato sto se toga tice jer u nekim slucajevima saznas da je u pitanju sitnica koju i sam mozes da popravis, zamenis,...
              =]

Comment

• nemanya
                CBC Veteran
                • 29.03.2008
                • 199
                • Beograd

Evo ja da "opaucim" Lika Sistem

Odem kod njih pre jedno 5-6 meseci,cuo da su dobri s kablovima,da zamenim postojece.

Lik uradio po meri,sve izrada OK.

Garancija godinu dana.

Kablovi "zasvetleli" pre nekoliko dana,zovem ja Lika sistem,kazem - svetle u mraku. Kazu - dodji da zamenimo,ponesi racun.

Uradim ja sve po proceduri,a likovi mi ugrade neke no-name kablove, pitaj Boga odakle su..

Dodjem kuci,padne noc..zaverglam - i oni svetle.

A pretpostavljao sam da nema sanse da u Srbiji dobijes u garanciji zamenu kako treba,al reko aj da pokusam. Mozda mi se posreci.

Znaci,nema nista od 40-50 evra da ti daju na ime garancije na ono sto su oni svojom rukom napravili.
                "..da ima karburator,ja bih znao da ga ... produvam. Al' ova elektrika,sve neke dizne i koješta..ki da teraš šporet.."

Comment

• Laki GSi
                  CBC Senator XXL
                  • 15.10.2006
                  • 2426
                  • Beograd-Vozdovac

Svaka cast vama kad ima te zivaca da se sa bagrom raspravljate,imao sam par puta slicnih problema ali u principu ili se pokrijem usima i kazes sebi moronu jedan sam si kriv ili odem daaa.....vratim svoje pare.

Nisu mi jasni ljudi koji tako "posluju",uzmu pare a nista ti ne urade i posle se jos kao nesto bune,kada vidim da cuti i da zna da je kriv okrenem se i odem ali kad pocne da me farba i laze a sam zna da je u krivu onda vec imam problema i sa zakonom i sa samim njim jer jednostavno mrzim pederisanje
                  Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

Working...
                  X