Saobracajka,sta posle

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • gille
    CBC Senator XXL
    • 24.09.2006
    • 593
    • Belgrado

Znam Sri kako je po zakonu, ovako je bar do sada bilo u praxi po mom iskustvu.
    @rajmax: Mislim da dosta zavisi i od osiguravajuće kuće, raspitivao sam se malo i čuo da Dunav skoro uvek priznaje fakturu servisa u potpunosti, mada dosta zavisi i od starosti automobila i od odnosa cena novih/polovnih delova. E sad kako će u ovom slučaju da bude...

Comment

• Eon
      Moderator
      • 10.03.2005
      • 4225
      • Beograd-NBG-44
      • Superb 2.0 4x4 DSG

Sa zapisnikom nije ni pola posla gotovo!!!!
      Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
      Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• matotalno
        CBC Početnik
        • 22.12.2007
        • 9
        • Beograd

Podigao sam zapisnik danas u Ustanickoj,Dunav Osiguranje,platio neku taksu 800 din ,posle preuzeo zapisnik na salteru i odneo tj. predao ga sluzbeniku ,soba gde se prijavljuju udesi,stete itd .U zapisniku stoji da je je podneta prekrsajna prijava protiv lica koje nije postupilo po znaku o pravu prvenstva sto znaci da je on 100% kriv i dali su mi zeleno svetlo iz osiguranja da mogu da pocnem sa sredjivanjem vozila.Ipak izgleda da u nasoj drzavi neke stvari funkcionisu!E sad,zanima me sledece, s obzirom da sam u serivsu rekao da mi ugrade nove original Fiat delove,znaci nista polovno,tursko,, kako da znam kad vozilo bude gotovo da li su ubacili neki turski deo ili polovni,posto znamo svi sta se sve radi po servisima,

Comment

• prolupator
          CBC Senator XXL
          • 02.09.2005
          • 3968
          • Zemun

Nikako!
          OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• bagu
            CBC Senator
            • 21.06.2006
            • 245
            • NS

ili da budeš uz auto bez nonstop dok ga ne nameste
            Ne jedu veliki male ,nego brzi spore

Comment

• M-power
              Moderator
              • 10.01.2005
              • 10060
              • Bg; Banovo Brdo
              • CorsaC, astra H,

Malo me zavlace. Posto ne mogu da cekam do ponedeljka kada pocnu da rade, zanimaju me neke stvari.

Stiglo mi je pismo od osiguranja na kome pise:
              Pristupajuci resavanju vaseg zahteva za naknadu stete, utvrdili smo da isti nismo u mogucnosti da resimo zbog toga sto nam ne dostaje neophodna dokumentacija za utvrdjivanje prava na naknadu i visinu stete i to:
              1. Racuni popravke sa fiskalnim iseckom ili zahtev za isplatu stete.

E sada ja bas nisam najbolje skapirao. Da li i jedno i drugo, da li misle ako sam popravio vozilo da im donesem fiskalne racune bez predhodnog dogovora sa njima i njihove procene stete pa ce mi oni kao platiti sve to ili postoji poslednji papir koji trebam dostaviti "zahtev za isplatu stete" i tek onda oni procenjuju visinu stete.
              Ili je mozda visina stete procenjena a da ja to ne znam pa ako se ne slazem da donesem fiskalne ako se slazem da podnesem zahtev da mi to isplate, samo ne znam sta jer se ne spominje nikakva suma.

Udavi vas. Da li je potreban taj neki zahtev da bi mi oni uopste uzeli vozilo u procenu ali mi nije jasno kako onda traze fiskalne pre ikakve njihove procene.
              To date there has never been a faster car built for the public road and,
              it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• lukag
                CBC Član
                • 21.12.2007
                • 23
                • Beograd

druze najbolji savet za tebe i sve
                ako nedaj boze dozivite saobracajnu nezgodu a niste krivi obicno ste toliko iskusni da procenite postupite po sledecem
                kada pandur pravi zapisnik i vi dajete pisane izjave obavezno provalite pitajte pandura gde je ovaj osiguran sto je kriv zatim sledeci dan odete u njegovo osiguranje i trazite usluznu procenu stete i neformalno kazete da je neko drugo osiguranje npr ako je krivac dunav vi recite ddor nsad ili milenijum i onice tek tada uraditi postenu procenu po novom moras za neke radove imati racune ali ne za sve tako da ces u najgorem slucaju pokriti sve troskove i nesto ti ostati u kesu,
                sto se tice tvog slucaja moraju ti prihvatiti kompletan iznos uredno pokazi racune ako hoce van sudsko poravnjanje za taj iznos ili da oni plate servisu ukoliko ti vec nisi u sustini oni su tyeski lopovi ali moze im se doskociti

Comment

Working...
                X