Pozdrav, kako je sada stanje sa registracijom vozila, interesuju me cene? Pre je bilo u odnosu na kubikazu vozila? Sta je sad? Kubikaza ili snaga automobila u kw?Ima li kakav link gde je to objasnjenjo ali da je azuran, i vazeci posle ovih poskupljenja? Ako nema, da li neko moze okvirno da mi kaze cenu za 1.6 benzin 90ks(66kw)? Ovo sve pitam zato sto moze da se desi da trenutni auto zamenim za Audi 100 2.3E. E zbog njega mi treba informacija koliko to sve kosta? Ovaj audi cini mi se da treba da ima oko 100kw, ako je to bitno?
Kako se odredjuje cena registracije vozila?
Collapse
X
-
Takse se placaju preka kubikazi, a osiguranje prema snazi. Pre par dana sam sve platio oko 13000 din za 1.6, 73kw.
Najjednostavnije ti je da nazoves Dunav i pitas ih posto je. Sve kazu preko tel jer dolaze na kucu.
Jel ti to imas isti motor kao ja, ali sa drugacijim napajanjem?Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
-
-
Originally posted by SrdjanNemam ja isti motor kao ti, vec ti imas motor kao ja!Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Re: Kako se odredjuje cena registracije vozila?
Originally posted by SrdjanPozdrav, kako je sada stanje sa registracijom vozila, interesuju me cene? Pre je bilo u odnosu na kubikazu vozila? Sta je sad? Kubikaza ili snaga automobila u kw?Ima li kakav link gde je to objasnjenjo ali da je azuran, i vazeci posle ovih poskupljenja? Ako nema, da li neko moze okvirno da mi kaze cenu za 1.6 benzin 90ks(66kw)? Ovo sve pitam zato sto moze da se desi da trenutni auto zamenim za Audi 100 2.3E. E zbog njega mi treba informacija koliko to sve kosta? Ovaj audi cini mi se da treba da ima oko 100kw, ako je to bitno?Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
ada12
Da u pravu si cene se nisu menjale!!!! PROVERENO!! mini za 1600 77,8Kw sa zelenim izaslo 15200 sa sve tablicama i saobracajnom!!!!Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
Bitno je i godiste auta .SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
Comment