Originally posted by 206
Malinic - Remont lamele i korpe kvacila...
Collapse
X
-
Comment
-
-
Srdjane jesi radio sta po pitanju lamele!?
Mogu da ti preporucim i servis "Fica" takodje iz Ostruznice,momci rade extra,ja imam lepa iskustva sa njima. Fer,korektno i realno uradjen posao,jos su za mene budzili neki set kvacila posto sam ja hteo nesto jako ,a da nije sinter pa smo tu imali neki mali peh ali momci su sve o svom trosku sredili kako bih kao i svaka druga musterija bio zadovoljan sa njihovm uslugom!
I eM je radio isto kod njih,mislim da i kod njega sve sljaka besprekorno!
Ako ti treba kontakt poslacu ti na PP njihov broj pa pitaj sta i kako,upravo ovih dana treba da ide jedna kappa turbo za set kvacila kod njih.Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Originally posted by Laki 55Srdjane jesi radio sta po pitanju lamele!?
Mogu da ti preporucim i servis "Fica" takodje iz Ostruznice,momci rade extra,ja imam lepa iskustva sa njima. Fer,korektno i realno uradjen posao,jos su za mene budzili neki set kvacila posto sam ja hteo nesto jako ,a da nije sinter pa smo tu imali neki mali peh ali momci su sve o svom trosku sredili kako bih kao i svaka druga musterija bio zadovoljan sa njihovm uslugom!
I eM je radio isto kod njih,mislim da i kod njega sve sljaka besprekorno!
Ako ti treba kontakt poslacu ti na PP njihov broj pa pitaj sta i kako,upravo ovih dana treba da ide jedna kappa turbo za set kvacila kod njih.Lancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
-
Evo ti broj ovde,mozda jos nekome zatreba!
011/8071-067 ili 063/202-508 Remont korpi i lamela "Fica"
@Modovi
Veruj te mi nije nikakva reklama vec cisto pomoc "kolegama" sa foruma,ja ove ljude i ne poznajem vec samo dajem savet drugima da su njihovi remont setovi sasvim odlicni!
Jos samo da dodam da se nalaze na nekih 150-200m od Malinica,uostalom ima broj pa kome treba objasniceim ljudi koji tamo radeVozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Originally posted by SrdjanAjde javi utiske kad to montiras.
Sto se mene tice,vise ne razmisljam o remontovanim setovima...
Comment
-
-
Skoro smo radili neki Passat 1.6GTD. Posto je budzet bio jako ogranicen (prvo smo krenuli od glave a zavrsili sa cupanjem motora) kada smo videli korpu i lamelu, odlucili smo se da i nju remontujemo.
Ono sto smo dali na remont, dobili smo oprano, ocisceno i ofarbano. Sve je delovalo NOVO ali bukvalno, zamenjena su i peraja na korpi. Sve je izgledalo kao da smo otisli i kupili nov LUK set (luk korpa je bila).
Auto ide za sada odlicno, pedala je mekana i fino hvata.
Kad ovo vidim cinimi se da je 90% setova u srbiji koji se prodaju remontovano ovde ili preko...
Comment
-
-
Meni je subjektivno bolji utisak ostavio Fica. Veca radionica, vise zaposlenih radnika, bolji odnos sa musterijama. itd. Mada na kraju nisam odradio ni kod jednog ni kod drugog, prodao sam auto.
Otidji i kod jednog i drugog pa se raspitaj kako rade, cene i sam odluci.Lancia Kappa 2.0 20v
Comment
-
Comment