Ne skidaju oni nista. Kad sam ih ja pitao za skidanje i montiranje posto nisam iz beograda, rekli su mi neki broj telefona od majstora koji je preko puta njih i covek je mehanicar pa se sa njim dogovaras oko skidanja. Dakle ima i ta varijanta, samo tog mehanicara nisam upoznao. Cuo sam se telefonom i rekao mu da mi treba skidanje kvacila i ponovno montiranje na nisanu primeri, dobio sam odgovor da nije problem, da treba da se najavim i da njegov rad kosta 90eur.
Malinic - Remont lamele i korpe kvacila...
Collapse
X
-
A sta mislis ako jos treba da se ravna zamajac?
Nije uopste neuobicajeno da treba.
Zna tu da bude ozbiljnija intervencija u zavisnosti od stanja vozila.
Procena je zlata vredna da se ne bi desilo da se neko navuce pa posle da ga kosta 500+ eura "ni za sta".
"Sportska" voznja kosta.
Comment
-
-
Pa ti skinesh sam i chastish sebe sa 90 eur (shto skuplje - to sladje).
Ima automobila gde je i 90 eur niska cena obzirom na velichinu posla koji je potreban.
Comment
-
-
50 evra uzimaju svi krsteni majstori na skidanje i vracanje... neka ti skine neko u tvom kraju, posalji preko cityexpress-a i neka ti vrati preko njih... usluga city-a je max u oba pravca 1000 din
samo, mislim da je bolja varijanta a i jeftinija NOV set kvacila, semering radilice zadnji i lezaj spojnicke... onda znas da si miran najmanje 100.000 sa divljackom voznjom
Comment
-
Comment