Ko je po vama za preporuku?
Kod koga osiguravate vozilo, idete na tehnicki...
Collapse
X
-
Samo jednom sam svratio u Deltu,nevidjena kokos je radila na osiguranju,totalno nestrucno i bez ikakvog znanja>Ko da je rodjena sestra jednoj drugoj koja radi u Tugrovoj prodavnici,ma cini mi se jos vece gluposti je izvaljivala,nikad vishe kod njih ne privirujem
Comment
-
-
Kod BObana. Najblize mi brate... Dam par stotina dinara vise, i oni mi sva zavrse... Samo sutra dodjem po papire i to je to. I ne izlazem se prevelikom riziku da me neko uhvati bez dozvole.
jedino me lik prosli put drkao za zatamnjena stakla...
Comment
-
-
u AMS u Ruzveltovu, sve se zavrsi na jednom mestu, jos samo policija udari pecat.
ali ove godine sam imao iznenadjenje- na tehnickom su oba kontrolora komentarisala malo kocnice malo gepek jer su naisli na "problem".
naime kocnice previse dobro funkcionisu po njima ( i opstem proseku auta). narocito zadnje kocnice a rucna tek, su vise nego odlicne i po intenzitetu i po uparenosti pa su me ispitivali sta imam u gepeku, koje gume, i slicno.
nesto kao, koce sa duplo vise sile nego sto je uobicajeno.
tako da sam sada prosao i kroz iskustvo primedbe da auto ima previse dobre kocnice, svasta)
volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
za overu u policiji ja praktikujem da idem u Vracarsko odeljenje. retko kada sam cekao duze od 10tak minuta, ako i toliko.
mozda sto je zgrada mala i neugledna samo sto se ne srusi,a mozda i sto je Vracar mala opstina u smislu broja automobila a funkcionisu cak 3 saltera istovremeno.
velike opstine poput NBGD ili Zemuna su hronicno u redovima, barem bilo ranije dok je moralo u svojoj opstini da se registruje.
jos jedan savet, u MUP treba ici posle 5 popodne, obicno nema nikoga na salteru. ili subotom takodje posle 12.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Osiguranje Novi Sad, a na tehnicki kod prevaranata u AMSS u Pohorskoj, koji su to banditi pa to je cudo,
prosle godine na tehnickom znam sve ispravno i radi, stao na valjke i stisnem kocnicu, a ono culo se stidljivo puc, propade kocnica, puklo crevo, ok kazem bolje tu nego na ulici, odem i zamenim isti dan sva creva i vratim se kod gore pomenutih i ponovo stanem na valjke, i kocnice odlicne, poziva mene jedan od njih u onu njihovu malu vazduhom ustajalu prostoriju, i kao e da se mi dogovorimo, dogovoraj da cujem, kaze masni majstor, sine tebi koliko ja vidim ovde sto pise ne valjaju kocnice, prednji desni far slomljen, zadnja stop svetla ne rade, polomljenja soferka, i bilo je jos nekih sitnica, (pomislim u sebi pa zar bi neko bio toliko lud da dodje na tehnicki sa autom koje je u takvom stanje ) kazem zeza se debeljuca, a ono on ozbiljan, e sada ja stao i polako
sta da mu kazem, dal da oteram u postojbinu ili da ga izvucem napolje, i na kraju ga izvucem napolje da obidje kola, i kao kaze pa kod tebe je sve ok, i kao pa ne znam ali to je moj kolega napisao,
i sta hocu ovim da kazem, klonite se svih AMSS i ako odete nemojte im davati nikakvu napojnicu,i ako pocnu da vam nesto zakeraju samo ih iznapusavajte zato sto su bezobrazni do srzi. Ovo je neko moje iskustvo ali za sledecu regis. menjam ih provereno, zato sto svaki put nadju nesto da kazu samo da bi im se dao koji dinar, a to od mene nece dozivetiTeorija je kad se sve zna, a nista ne funkcionise.
Organizacija je kad nista ne funkcionise, a svi znaju zasto.
Praksa je kad sve funkcionise, a niko ne zna zasto.
Comment
-
Comment