Auto kredit

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Durango
    CBC Senator XXL
    • 01.02.2006
    • 590
    • Zemun, Srbija

Auto kredit

Rece mi drugar neki dan da Hypo-Alpe banka odobrava kredite za kupovinu novih i polovnih vozila bez ogranicenja starosti, bez obaveze kasko osiguranja i zaloga na vozilo. Ucinilo mi se interesantnim, pogotvo sto auto moze da se kupi i od fizickog lica na osnovu kupoprodajnog ugovora, pa reko da podelim sa vama:

MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität
  • Vladisslav
    CBC Početnik
    • 18.04.2008
    • 3
    • Beograd, Vidikovac

Upravo podneo zahtev za taj kredit! Za maximum 7 dana vrše uplatu na račun prodavca i stiže mi astra 1.7DT!
    Preporuke za kredit

Comment

• Durango
      CBC Senator XXL
      • 01.02.2006
      • 590
      • Zemun, Srbija

Mogao bi ukratko da napises proceduru, cisto da cujemo iz prve ruke kako to ide!
      MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität

Comment

• Vladisslav
        CBC Početnik
        • 18.04.2008
        • 3
        • Beograd, Vidikovac

Ugovor overen u sudu, fotokopija saobraćajne dozvole, listing primanja za poslednja 3 meseca u firmi gde radite, zahtev za kredit i račun prodavca na koji se uplati suma za kupovinu automobila. Pre svega toga banka vam izdaje odobrenje za kredit na osnovu platne sposobnosti. Period otplate je do 7 godina. Ako se vezuje kredit za evro, minimum učešćaje 30% koji dajete prodavcu, a to napomenete u ugovoru. Žao mi je što tek sada odgovaram ali nisam stigao ranije. I da, vozim astru g 1.7dti i prezadovoljan sam. Mogu još i da pohvalim auto servis Dems na Banovom brdu gde i održavam ovu lepoticu.

Comment

• fantom
          CBC Senator
          • 24.06.2005
          • 218
          • Subotica
          • Fiat 500, StreetKa

Re: Auto kredit

Moze li neko nesto detaljnije da mi kaze o ovoj kreditnoj liniji, jer ja trebam da PRODAM auto kupcu koji zeli da ga kupi preko "Hypo" banke...
          Kako sam shvatio mi treba u sudu da overimo kupoprodajni ugovor...a tek kasnije pare da legnu na moj racun?
          Mene zanima kad ja njemu predajem moj auto? (verovatno kada mi pare legnu), sta ako mi napravimo kupoprodajni ugovor, overimo ga, a njemu ne odobre kredit? Ispada da je on vlasnik mog auta:-)
          Nedovoljno sam upucen pa bih bio zahvalan na objasnjenju
          Old school...

Comment

• JAPANX
            CBC Senator XXL
            • 10.08.2006
            • 2159
            • Beograd

prvo mu odobre preliminarno kredit na novcani iznos pa tek onda potpisujete ugovor

Comment

• fantom
              CBC Senator
              • 24.06.2005
              • 218
              • Subotica
              • Fiat 500, StreetKa

Tnx na odgovoru:-)
              Najvise me je zanimao momenat kad sam ja duzan da kupcu predam kljuceve svog auta, ali sam iz predhodnih postova shvatio da je to verovatno momenat kad mi pare legnu na racun (obzirom da novac uplacuju najvise za 7 dana)...jer ne zelim bez para da dajem auto, bez obzira na sve:-)
              Old school...

Comment

• JAPANX
                CBC Senator XXL
                • 10.08.2006
                • 2159
                • Beograd

ako banka dozvoli sklapanje ugovora, banka je duzna tebi da isplati taj novac... fakticki, banka je izmedju tebe i kupca

Comment

Working...
                X