Dobar servis za daewoo nubiru

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bekana
    CBC Početnik
    • 13.07.2008
    • 1
    • beograd

gde moze da se nabavi glavni kocioni za daewoo leganzu .hvala unapred

Comment

• McGruja
      CBC Član
      • 16.06.2008
      • 24
      • Beograd

Originally posted by Velja
      Javi utiske posle
      Naravno, čim sve završim, biće detaljnih informacija
      Fabia 2004 1.4 TDI 55kW

Comment

• 0megA
        CBC Član
        • 03.08.2008
        • 42
        • Beograd

Pronasao sam daewoo-chevrolet servis kod plavog mosta, servis "stojanovic", mokroluška 82b, 3930-809 i 064-1185-578

Ne znam ništa o njima, preporučio mi taksista, svratio sam i popričao, deluju ok.
        Kako se pokazao ovaj servis?

Comment

• Velja
          CBC Veteran
          • 22.12.2005
          • 176
          • https://t.me/pump_upp
          • CharlesfaistOB

Ne znam, hvala Bogu još uvek mi nisu trebali
          https://t.me/pump_upp

Comment

• pmilos
            CBC Član
            • 25.04.2009
            • 10
            • PO

Re: Dobar servis za daewoo nubiru

Pre nekoliko dana sam svoju Nubiru odvezao na veliki servis u auto servis Stojanovic (tačnije auto servis "KOREA" u blizini Plavog mosta). Momak koji je primio i odradio servis je zaista ok, dakle zna šta zna i ne petlja se sa onim što ne zna, ali zato zna koga da pita. Meni je naime pištalo upozorenje za neupaljena svetla čak i kada je auto ugašen, tako da je i taj problem rešen. Inače sam pre kupovine, auta sa placa odvezao kod njega na proveru i tom prilikom mi se učinio korektnim majstorom što se potvrdilo i na velikom servisu. Čini mi se da ima puno posla jer sam i ranije prolazeći pored servisa, tu viđao puno Daewoo-a.
            Ako nekog zanima, cena velikog servisa je bila nešto manje od 21000 din (računajući sve delove koji su njegovi i "ruke" 4000 din).
            Dobio sam račun sa spiskom zamenjenih delova i njihovom cenom.

Moja preporuka.

Comment

• saint
              CBC Član
              • 25.02.2009
              • 70
              • Bg

Re:

Nemaš neki veliki izbor, probaj http://www.daewoo-dukic.co.rs imaju delove i dijagnostiku, ali budi jako pažljiv šta ćeš im poveriti, uglavnom sam bio zadovoljan dok me nisu opasno prevarili da je bilo stani pani da li ću da napravim opasno sranje, ali sam im oprostio i sad ne idem tamo iz principa više.
              Da,imam slična iskustva od Dukića.Menjao prednje diskove na Nubiri,i dan danas auto podrhtava kada se koči.Nekad više, nekad manje.Rekao im za problem,kažu obradili su diskove,ali problem nije rešen.Mislim da su mnogo aljkavi.Neće da se cimaju oko sitnih popravki(menjanje sijalica na instrument tabli npr.)Saslušaju oni mene lepo šta treba raditi na autu,čak i zapišu,ali pola toga ne urade.Kao nemaju vremena.Pa koji si ku..ac primio auto na servis kad nemaš vremena???
              Ne idem više kod njih.

Comment

• walkerz1
                CBC Početnik
                • 03.06.2014
                • 3
                • bg
                • Dacia

Izvinjavam se što pokrećem staru temu, ali imate li neku preporuku za Chevrolet/Daewoo servis, tj. dobrog majstora?
                Imam Sparka 0,8 2009-to godište kome treba da uradim 5. redovni servis. U Đelmašu mi traže 3.000 dinara za radni sat, sa mojim delovima! 7.000 bih dao samo za ruke!

Comment

• walkerz1
                  CBC Početnik
                  • 03.06.2014
                  • 3
                  • bg
                  • Dacia

Raspitao sam se za Daewoo servis u Mokroluskoj, ali on vise ne radi. Na tom mestu je sada servis koji uglavnom radi francuska vozila.

Comment

Working...
                  X