Razbio auto pa pobegao...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Bojan N
    CBC Početnik
    • 26.04.2008
    • 3
    • Zemun

Razbio auto pa pobegao...

Pozdrav, citam povremeno vase diskusije sigurno vise od godinu dana. Ja sam laik za auto tehniku, vase price mi dodju kao obrazovna razonoda. Do sada nisam imao potrebe da se ukljucujem na forum i pitam nesto, da ja savetujem ne umem. Ima ljudi cije je poruke uzivanje citati.

Sada imam jedno pitanje, interesuje me kada zastarevaju saobracajni prekrsaji? Pre pola sata mi se desila neverovatna stvar, trazio sam neke auto oglase na internetu i slucajno procitam diskusiju u kojoj neko priznaje kako je udario drugi auto i pobegao sa lica nesrece. Kako je opisao nema dileme da je udario mog poznanika cini mi se pre sedam godina. ja sam nakon udesa dosao na lice mesta. Napravio mu je prilicnu stetu i izbio pare iz dzepa, i to na novu godinu.
    Jos uvek ne verujem da sam nasao tako nesto na internetu, kako je svet mali.
    Mislim da bi lako nasao i ovog sto je to pisao. Hah sad vidim clan je i ovog foruma.

Ali mnogo je vremena proslo od tada, nesto sumnjam da pravno moze dobiti obestecenje za stetu koju mu je ovaj jos onda napravio, sta uposte znaci priznanje na nekom forumu, po meni nista.
    Interesuje me vase misljenje?
  • JaMaL
    CBC Senator XXL
    • 14.04.2007
    • 448
    • JaMaL

realno ama bas nista... kao i kafanska prica...

davno bese kako su nekog lika uhvatili za ubistvo tako sto se hvalio po kafani pijan i onda ga murja privela.... deo koji je izostavljen za kamere jeste da su izbili zivot iz njega 12 sati u policiji pre nego sto je priznao jer je od ranije bio poznat i problematican tako da je postojala osnovana sumnja... tako da bez priznanja u policiji od svega nema nista...

licno nikada nisam verovao u policju i pravne nacine u ovoj zemlji... ako mislim da mi je neko kriv za nesto nadjem ga pa se razjasnim sa njim... ako ne nista i to je to... jer realno nasa policija razresi 0.000001% sitnih kradja i razbojnistava... vecina se samo pripishu postojecim prestupnicima da bi ih sklonili na duze i osiguranje odradilo svoje...

dakle zato vidis decu po popravnom domu kojima stoji da su odradili 30 trafika... realno su mozda odradili 5... ostalo su priznali... da bi sacuvali vecinu unutrasnjih organa na mestu...

A inace...

Saobracajni prekrsaji zastarevaju za 12 meseci... svaki cak i prolazak kroz crveno... e sad ti pricas o nanosenju materijalne stete od nn lica... to nije saobracajni prekrsaj, samo je automobil koriscen pri izvodjenju krivicnog dela... nisam siguran ali i materijalne stete zastarevaju za 4-5 god... sve sem ubistva koje zastareva za 20 god...

Comment

• BGILLEGAL
      CBC Senator XXL
      • 22.05.2006
      • 653
      • Beograd

Druze. Ja da sam na tvom mestu osakatio bi tom liku auto. Uljni razredjivac po farbi, superlepak po soferci i u bravice, jos bolje dvokomponentni lepak, noz u gume, ako moz da se podvuces secnes koje crevo odozdo itd. To bi ja uradio kada bi saznao ko me je tachno osakatio za celu platu na mom parkingu.

Comment

• prolupator
        CBC Senator XXL
        • 02.09.2005
        • 3968
        • Zemun

@Bojan N :

Sacekaj da se javi neki pravnik od prisutnih na forumu...
        Uvek mozes sprovesti radikalnu varijantu koju ti predlazi ovi "osvetnici".

U medjuvremenu se "osiguraj" (budi 150% siguran) da je to bas taj lik koji mislis da jeste...
        OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• TheWickerMan
          CBC Senator XXL
          • 11.09.2007
          • 791
          • DE
          • AR Giulietta TCT

Da nije neko iz ove teme...

Comment

• BRABUS
            CBC Senator XXL
            • 15.10.2004
            • 2399
            • London

Nebih rekao, tema je iz 2007, a Bojan N prica o necemu sto se desilo pre 7 godina...

Comment

• Transporter
              CBC Senator XXL
              • 12.03.2006
              • 568
              • Avala BGD

Ijaoo sada je nayebao

Comment

• -Vedran-
                CBC Senator XXL
                • 03.10.2004
                • 3255
                • Beograd

Pa napisi nam o kome se radi
                Power of dreams !!!

Comment

• marinac
                  CBC Senator
                  • 13.03.2006
                  • 277
                  • Beograd
                  • Alfa 156 JTS

I mene je lik udario i pobegao, i kako stvari stoje, od toga nema nista. bio je uvidjaj, ja zapisao njegov broj sa tablice, ali zapisnika nema ni posle tri meseca. Slucaj zastareva posle godinu dana, a dovoljno je da se on ne javi u policiju na poziv 2 do 3 puta, i ode godina. Izgleda da je bolje pobeci sa lica mesta ukoliko nema povredjenih, nego izigravati postenog gradjanina. Sta drugo i ocekivati u Srbiji.

Comment

• KKK
                    CBC Član
                    • 16.09.2005
                    • 68
                    • Beograd

Stojim na raspolaganju za svaki vid "dogovora" ako neko misli da sam mu naneo nazasluženu duševnu ili materijalnu bol.
                    U temi navedenoj kao referenca za ovu, stoji "pobegao" a ne pobegao i svi ostali detalji već navedeni, tako da nemam ništa novo da dodam.
                    http://www.srbija4x4.net

Comment

• Bojan N
                      CBC Početnik
                      • 26.04.2008
                      • 3
                      • Zemun

KKK procitao sam tvoj slucaj, pogresno si razumeo ovo nema nikakve veze sa tobom, sem sto je naslov slican.

I meni se cini da nema nista od pravne pravde u ovom slucaju. Osteceni je moj bivsi komsija poznanik iz kraja, sigurno cu mu preneti otkrice kad ga vidim posto inace nismo u kontaktu. Nema sta da zurim kad je vec proslo 7 godina. I mislim da covek sada ima pametnija posla nego da se bavi ******ma.
                      Ustvari njegova je stvar sta ce da uradi...
                      Sudara se dobro secam jer sam bio u prolazu dok je policija vrsila uvidjaj kad sam mu prepoznao auto,

temu sam zapoceo pre nego sto mi je palo na pamet da je clan i ovog foruma, i to nema veze. Nadam se da ce se javiti neki pravnik cisto da potvrdim misljenje. Posto mi je situacija jos uvek neverovatna. Jos kada bi na nekom forumu nasao ko meni obija auto, svaki put veca steta nego krajda.

O kome se konkretno radi ne znam, ali kao sto sam rekao ni to nije problem saznati internet je cudo, evo ga citat :
                      "pre sest godina po nekom kretenskom snegu 31. dec sa naravno celavim gumama zanosim se po nbgd-u i poprecke ulecem u novu feliciju. meni stradao prednji desni cosak a feliciji hauba,maska, hladnjak, branik. tip mi trazio 600 maraka ili eura sta li je vec bilo, znam da sam se slogirao. dok je zvao policiju i trazio naziv ulice ja koristim priliku i kao deda mrza klizam po snegu u nepoznatom pravcu" http://www.yugofanclub.com/forum/viewto ... &sk=t&sd=a

Comment

• r1cer
                        CBC Senator XXL
                        • 22.01.2006
                        • 363
                        • Beograd

procitah ceo njegov post i lik je opasan za saobracaj

Comment

• NemaN
                          CBC Senator XXL
                          • 29.11.2004
                          • 1560
                          • munze

Last edited by LuccaGabazzi on Čet 01 Maj, 2008 8:25 pm, edited 1 time in total.

yanimljivo kako neki edituju postove koji su napisani 25 Feb, 2007

pogreshe ljudi jbg
                          I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• jevtic
                            CBC Senator XXL
                            • 26.11.2006
                            • 729
                            • beograd

ma nema veze ostavio je svoj telefon u nekim oglasima.

ako stvarno oce da ga nadje naci ce ga.
                            ex - fabia 1.9 tdi
                            golf 2.0 tfsi

Comment

• LuccaGabazzi
                              CBC Senator
                              • 16.09.2005
                              • 294
                              • pole position

Vlasniku skode veliko izvinjenje za tadasnje klinacko ponasanje, a ostali manje gurajte nos u tudje stvari gde vam nije mesto....
                              Billionaire Boys Club

Comment

Working...
                              X