Privremene tablice

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • VuleR
    CBC Član
    • 15.03.2008
    • 34
    • Smederevo

Privremene tablice

Posto ce mi registracija isteci dok je auto kod majstora u garazi, zanima me kako da ga legalno transportujem do mesta gde zivim (Beograd - Smederevo) da bi ga registrovao?

Prvo su mi na pamet pale privremene tablice pa ako neko ima iskustva u vezi toga, plz help

Pozdrav,
    Vule
  • ada
    CBC Senator XXL
    • 04.06.2005
    • 2375
    • Novi Sad
    • Svasta nesto

a sta ce ti auto za registraciju. Uradi tehnicki bilo gde, i u sup na registraciju. Ili uzmes probe na 3 dana 1500 dinara.
    Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
    Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
    Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
    Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• e46
      CBC Početnik
      • 15.04.2008
      • 4
      • Beograd

Auh bre, nomgu da verujem da su u BGu Probe za tri dana 1500 RSD.......u Subotici za jedan dan, samo da se dodje do BGa kostaju 3000 RSD.....ala deru oni gore, strasno.

Al ja mislim da je najbolja varijanta drugaru koji je postavio temu, da lepo sedne u vozilo, i da do Smedereva postuje ogranicenja, propise, signalizaciju, i sve ostalo....a ako ga bas i zaustave, pa nek kaze istinu, zasto nije mogao da registruje na vreme i nek se ne svadja puno sa Policajcima i bice sve OK.

Ali u zadnje vreme mislim da retko koga zaustave cisto da bi zaustavili......Uglavnom zbog radara, pojasa, ili nekog prekrsaja....A do Smedereva na autopu i nema frke.

Comment

• VuleR
        CBC Član
        • 15.03.2008
        • 34
        • Smederevo

E da me pre dve godine nisu odrali za to, ne bi razmisljao, a ovako... baja na naplatnoj rampi u Bubanj Potoku je bio neumoljiv, nije palio ni pojas ni pice ni vecerica u obliznjoj kafani, ni pozivanje na sitnu decu i rane simptome Alchajmera

Hvala na savetima!!!

Comment

• aca405
          CBC Član
          • 24.01.2008
          • 22
          • Beograd

Re: Privremene tablice

Ja sam u januaru morao da uzmem privremene tablice za jedan dan od Vrsca (gde sam kupio auto) do Beograda i to je kostalo 950 Din za taj jedan dan.

Inace, kad uzimas privremene tablice pitaju te za relaciju koju ces preci i ne znam da li i to utice na cenu.

Comment

Working...
          X