Mazda 323

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • MaRe_
    CBC Senator
    • 20.02.2008
    • 248
    • Nish/SRBIJA

Mazda 323

Ljudi imam jedno pitanje imam u ponudi Mazdu 323 1.6 DOHC 16v TURBO...
    E sad oko motora kaze netreba nista da se menja, samo malo se gushi do 3000rpm posle tako cimne da hoce vrat da polomi i upali gume.. E sad pragovi treba da se menjaju,branik da se radi zato sto je niska i znate kako to vec ide,homokineticki puca, soferka treba da se zameni,tabla je unutra ispucala,malo da se pritegne i to je to.. sta mislite dali to vredi nesto ili???
    Evo slike:

MAZDA KLUB SRBIJA
  • milannik
    CBC Senator XXL
    • 23.12.2004
    • 1455
    • Niš

Treba neki semering da se promeni jer baca ulje

Comment

• Gatti.Gatozza
      CBC Senator XXL
      • 26.09.2006
      • 411
      • Zemun
      • Lybra 1.9 / XJ600S

Uf. Moja auto snova.
      Da sam ja onaj sto je izneo onih milion ipo evra iz rajfajzen banke, pogodi sta bi kupio. Imamo isti ovaj omot oko volana.
      Koliko para?
      MAZDA

Comment

• MaRe_
        CBC Senator
        • 20.02.2008
        • 248
        • Nish/SRBIJA

Dali moze neko da mi napise malo vise o ovom autu, mane prednosti, performanse.... ?
        Unapred hvala

MAZDA KLUB SRBIJA

Comment

• MaRe_
          CBC Senator
          • 20.02.2008
          • 248
          • Nish/SRBIJA

@Gatti.Gatozza Pa ponudio mi je zamenu za moj Audi...

Ljudi dali moze obican plin ventura??? posto za sekv.. nisam ustanju da izdvojim iz kasice.. BITI ILI NEBITI PITANJE JE SAD>?

MAZDA KLUB SRBIJA

Comment

• Vocko
            CBC Senator XXL
            • 25.04.2005
            • 4556
            • nBGd

Rekoh ti vec... Biti, jos ako ce da doplati

Comment

• MaRe_
              CBC Senator
              • 20.02.2008
              • 248
              • Nish/SRBIJA

Hvala ti brate...

MAZDA KLUB SRBIJA

Comment

• andrigo
                CBC Član
                • 30.05.2008
                • 94
                • Nis

Ova mazda je lesh,pored dihtunga koje treba da zamenis posto vidim da nece da vuce kako treba,ne znam u kakvom je stanju turbina ( ipak ima 20 godina iza sebe ) da das audi za ovo je pucanj u prazno sem ako ti nedoplati neku solidnu sumu u kojoj se ti pronalazis. Ulaganja su velika ali moze se srediti i za male pare ali i sam znas da su to vozili kao da ima 3500 kubika a ne 1600 tako da je generalka neizbezna u skorijem roku.

Comment

• kwisko
                  CBC Veteran
                  • 14.04.2008
                  • 124
                  • bg

mare brate ja to ne bih uzeo mnogo rada ima na njoj , nisu to samo pragovi , ako su kao sto kazes otisli pragovi onda prakticno ni nema zadnji kraj ( pomeri tepih pa ces videti da sam u pravu ) a da ne citiram ono o 3500 hiljade kubika i turbini ( remont turbine je minimum 225e koliko ja znam ) ... a to sto se gusi do 3000o/m pa onda cimne kao besna to je propevala turbina 99% jer nema sinhronizaciju 3 soma je jako veliki broj obrtaja da bi ona tek tada startovala .........

Comment

• MaRe_
                    CBC Senator
                    • 20.02.2008
                    • 248
                    • Nish/SRBIJA

@andrigo ja brate neznam kako su je oni vozili...

sto se plina tice @vocko ja verujem tebi... ali je naj veci problem zato sto mi njih 50% kazu da moze a 50% kazu da nemoze.. dajte ljudi ako neko stvarno zna ako imam iskustva s tim neka mi lepo objasni dali moze ventura plin na ovu mazdu.. nije mi bitno kako ide na plin samo da mogu normalno da se vozim, ja kad hocu da je gazim prebacicu na benzin i to je to... dajte da resimo ovu dilemu sve mi stoji dok ne saznam da sigurno moze...

MAZDA KLUB SRBIJA

Comment

• milannik
                      CBC Senator XXL
                      • 23.12.2004
                      • 1455
                      • Niš

Originally posted by andrigo
                      Ova mazda je lesh,pored dihtunga koje treba da zamenis posto vidim da nece da vuce kako treba,ne znam u kakvom je stanju turbina ( ipak ima 20 godina iza sebe ) da das audi za ovo je pucanj u prazno sem ako ti nedoplati neku solidnu sumu u kojoj se ti pronalazis. Ulaganja su velika ali moze se srediti i za male pare ali i sam znas da su to vozili kao da ima 3500 kubika a ne 1600 tako da je generalka neizbezna u skorijem roku.
                      Otkud znas da je dihtung los? Mi to nismo videli, jos je nismo vozili na pregled. Uostalom da li znas nesto o ovom autu sto mare i ja nismo culi?

Comment

• Ivica
                        CBC Član
                        • 22.09.2007
                        • 52
                        • Smederevo-Osipaonica
                        • BMW 318IS, Pontiac

E nemoze obican plin na nju osim ako skines turbinu.
                        Zamisli sad ovako: imas obican plin i turbo i dodas malo vise gasa i turbina pocne da se vrti napravi pritisak e sad kako mislis da plinski uredjaj sazna koliko treba dodati plina na tu kolicinu vazduha i da auto lepo radi. eto ti jedan primer sto nemoze a sigurno ima jos primera

Comment

Working...
                        X