Vidim da je tema pomalo bajata, ali .... Zaista covek moze svasta da procita i vidi.
Da nemam TCCS i da je ne vozim 5-6 godina, svasta bi pomislio.
Samo prvi vlasnik i ja mozemo da pricamo kako je voziti TCCS (citaj-ispravnu), sve ostalo je smesno.
Pre svega mislim na komentare o stanju i tehnickoj ispravnosti.
Nekoliko puta sam je oglasavao za prodaju i odustajao, jer su po pravilu javljali "strucnjaci".
Sad sam definitivno odlucio da je prodam, ali ne bilo kome.
Da nemam dva automobila (Pomenuta TCCS i Subaru Impreza WRX STI) i dvoje dece, mozda bi je i zadrzao (nije iskljuceno).
... 1 vece sam ti blejao 10 minuta oko Impreze Kaze mi drugar koji zivi tu blizu ,da non stop staju ljudi i blenu... Nisam u prvom trenutku ni skontao Celicu ,ali kada sam je video rekao sam : Ma sigurno isti vlasnik.. Da na 1 mestu budu Impreza WRX i Celica Limited Edition u Srbiji a da su razliciti vlasnici,skoro pa neverovatno... 1 entuzijasta na 100 prosecnih ljudi.
Svaka cast za vozni park!!
Originally posted by Sheta_Junior
...Inace u slobodno vreme pisem ljubavnu poeziju...
Sule znam ja odlicno kako je voziti ispravnu TCCS...Ja sam je kupio od prvog vlasnika a i znam je od prvog dana jer mi je taj prvi vlasnik dobar drugar!
Auto je vrh ali STI je STI! Toyota je beba za Imprezu!
Pozdrav!
I Drift not because it is a quicker way around a corner, but the most exciting way!
Vidim da je tema pomalo bajata, ali .... Zaista covek moze svasta da procita i vidi.
Da nemam TCCS i da je ne vozim 5-6 godina, svasta bi pomislio.
Samo prvi vlasnik i ja mozemo da pricamo kako je voziti TCCS (citaj-ispravnu), sve ostalo je smesno.
Pre svega mislim na komentare o stanju i tehnickoj ispravnosti.
Nekoliko puta sam je oglasavao za prodaju i odustajao, jer su po pravilu javljali "strucnjaci".
Sad sam definitivno odlucio da je prodam, ali ne bilo kome.
Da nemam dva automobila (Pomenuta TCCS i Subaru Impreza WRX STI) i dvoje dece, mozda bi je i zadrzao (nije iskljuceno).
sto ljudi da ne pitaju da li je auto registrovan, sasvim normalno pitanje da zakljucis da li se auto vozi ili stoji duze vreme i da li ces odmah imati i dodatni trosak registracije
Ako ovde neki isprati o cemu se ovde govori, svaka mu cast...ja nista ne kapiram...a i ovaj vlasnik - javio se, zbog neceg ljut, a nicim izazvan, otpisa post i ode...
Nemam razloga da budem ljut, i nema razloga da to tako tumacite.
Nema ni potrebu da "odvaljujem", jer je opste poznato u kakvom sam stanju kupio doticni automobil.
Mislio sam da ste shvatili da je sustina u tome da smo se za 16 godina starosti automobila, prvi vlasnik i ja najduze, vremenski u u kilometrima navozali u potpuno ispravnom autu.
Nema tu nikakvih optuzivanja, zajedljivosti i sl. OK?
To sto mislim da iznosenje nekih "cinjenica" i stavova nije na svom mestu, je po meni OK. Inace to nebi bio forum, nego "read only".
@scarab 26
Sto se tice pitanja" Da li je registrovan?" Zaista je cudno. Ako doticni zove da kupi takav auto (2 zvanicno u Srbiji), naravno da bi trebao da zna ko je vlasnik i da li je registrovan. To nije Yugo kojih ima pola miliona, pa da se ne zna ko je i sta je.
Uostalom, zbog (intrigantno) napisanog teksta sam ocekivao da me pitate bilo sta o tom automobilu, ali sad vidim da vec sve znate.
Iskreno se izvinjavam sto sam izazvao nesporazum(e).
Ovo je forum, a na forumima ima puno lupetanja...ja nemam pojma koliko je bilo vlasnika, da li je registrovan i ostale detalje...Tebe ne treba da nerviraju pogresni komentari...Za sada jedino vidim da se svi takmice ko vise zna, a svi pricaju u rebusima i nedoreceno, a tako ce izgleda i ostati. Mi sa "jeftinijim kartama" nista ne vidimo.
To sam uradio u najboljoj nameri.
Nema potrebe da se prica u siframa, jos manje da se lupeta, uostalom svaki automobil moze da se vidi i proba.
Stvar je bila savetodavna i u cilju razjasnjenja da ljudi ne bi dosli u zabludu.
Comment