Ne, ova je prava a ona sa svetlima od 159 je photoshop!
Ni meni se ne svidja!
Uopste mi nije trip da lici na 8C, kao vozim Cometitione a ne 149, sta?!
Uostalom, ukus je relativan pojam! (kao)
In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
In essence, then, Alfa has always understood what makes driving a thrill. But it has never been able to make a car. Well, not a car that a rational, normal human being might want to buy.
Samo svetla je kvare(na onako ostre linije nikako ne idu okrugli farovi)! E sada, zamislite farove koji prate prepuste na haubi i dobijate nesto sasvim drugacije
- ako neko zna da nacrta auto, onda su to italijani
svima drugima osim sebi.
You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Sa tugom u srcu konstatujem da je Alfa - omasila i to prilicno. Auto dobro izgleda ali s preda - bolje ostaviti Lancii da eksperimentise sa retro-lookom a Alfa da zadrzi provereno resenje maske. Nadam se da neko od nadleznih u Alfa Romeu ovo cita .
A i bilo bi bolje da pobegnu od stare koncepcije da nebi neko od "upucenih" izjavio - gledaj kako su skinuli Seat-a.
Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...
Comment