RENAULT Megane III 2009 - zvanične fotke
Collapse
X
-
2009 Renault Megane 3 - details
2009 Renault Megane III
-
-
Nova generacija će naravno biti veća od sadašnje (dužina iznosi 4295 mm, širina 1808 mm, visina 1471 mm), što će omogućiti veću prostranost i komfor u putničkoj kabini, kao i veću zapreminu prtljažnika (405 umesto 330 litara). Za poređenje Megane II je dugačak 4209 mm, širok 1777 mm, a visok 1457 mm.
Naravno, Renault obećava i bolji ukupni kvalitet i upotrebu najkvalitetnijih materijala u unutrašnjosti, veću akustičku udobnost, unapređenu bezbednost za putnike (serijski ESP, ABS, EBD i EBA sistemi plus komplet do devet vazdušnih jastuka) i svu silu elektronskih "igračaka" primerenih automobila 21. veka. Kao i ranije, ponuda će obuhvatati karoserijske verzije sa troja i petora vrata (koje se međusobno prilično razlikuju), karavan, sedan i CC odnosno Coupe-Cabrio. Osnovni motor u paleti će biti 1,6 litarski benzinac u verzijama sa 100 i 110KS, sledi novi 1.4 Turbo 16V sa 130KS (od maja 2009.), zatim 2.0 16V od 140 konja i 2.0T sa 180KS, dok će od dizelaša na raspolaganju biti 1.5 dCi sa 85 i 105KS, 1.9 dCi sa 130KS i 2.0 dCi sa 150 konja. Vrh ponude će činiti benzinski agregat sa 225 ili 250 konja namenjen sportskoj RS varijanti.
Comment
-
-
Svidja mi se gde "ide" Renault u dizajniranju svojih novijih modelaNovi Megane je samo korak dalje u tom smeru, deluje vrlo obecavajuce...
Comment
-
-
Re: RENAULT Megane III 2009 - zvanične fotke
pre neko veche sam video crveni megane coupe, ljubljanskih registracija, u centru, i mogu reci da auto stvarno lepo izgleda, i koliko se istiche u odnosu na ostale (te klase) ne treba ni prichati!- Italian for style
Comment
-
-
Re:
Originally posted by MarkoJTDjel se zna kad ce ovaj model krenuti u prodaju?
meni je hatchback verzija prelepa!
Comment
-
-
Re: RENAULT Megane III 2009 - zvanične fotke
Megane III na KS automagazinu - Kratki test:
Uporedni test sa kanala TF1 - AutoMoto: RENAULT Megane III Coupe vs VW Sirocco:
Essai auto RENAULT MEGANE COUPE
Comment
-
-
-