Eh, pre jedno 13 - 14 godina sam imao skoro identičan Uno Turbo ie... samo je bio crn a ne siv sa nekim žutim ”imola” natpisima... Bio je neverovatno zabavan za vožnju... Još uvek u podrumu imam negde rezervne ove crvene lajsne za branik... Da ne spominjem kakva je zajebancija bila za vreme sankcija naći mu rezervna stakla za zadnja svetla, jer naravno nisu ista kao obična...
Imola uno turbo je bila najaca verzija cini mi se da je imao i felne titanijumske, bio je do skoro jedan na nbg-u crni pisalo mu sa strane imola al je bio rita sad ga nevidjam vise okaci neke slike ako imas od njega
Imola uno turbo je bila najaca verzija cini mi se da je imao i felne titanijumske, bio je do skoro jedan na nbg-u crni pisalo mu sa strane imola al je bio rita sad ga nevidjam vise okaci neke slike ako imas od njega
Meni su u to vreme rekli da je to verzija koju je napravio neki veliki diler sa severa Italije. Potpuno je identičan standardnom Uno Turbo i.e. samo ima par nalepnica i štraftica. Viđao sam i jedan identičan bordo metalik Imola u to vreme po Beogradu.
Najjača verzija je u stvari ovaj Racing sa slike, a to je Uno Turbo i.e. koji ima ABS...
Super je to auto za ludovanje, ali kad sam se iživeo 3-4 godine poželeo sam i ja četvora vrata, servo, klimu, ABS... i zamenio ga za Lanciu Deltu II 2.0 16V, što je skroz druga vrsta zabave...
Možda je taj crni na nbg ustvari bio taj moj, znam da su ga sledećem vlasniku krali i čerupali, ko zna... Lep je bio enterijer i gomila fabričkih sajtni i spojlera, sve su mu to počupali, čak i momo volan koji ide na njemu... Ja sam u to vreme stanovao preko puta švajcarske ambasade pa sam imao besplatnog noćnog čuvara. Nemam više veze s njim već 10 godina, mada mi je pre neki dan stigla kazna za parkiranje za njega iako se bar 7-8 godina ne vodi na mene... super su nam baze podataka državnih organa...
Verovatno negde i imam neku fotku ali je to ipak bilo kameno doba pre digitalnih foto aparata... ako nešto iskopam skeniraću...
Comment