MAZDA 323 PROTEGE

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dimitrix
    CBC Član
    • 26.04.2008
    • 24
    • PIZDICI

MAZDA 323 PROTEGE

Znaci mazda protege je 323 za americko trziste pa me zanima ima li ikakve rzlike izmedu ova 2 modela.Mislim sta cu za dijelove posto imam dobru pondu za mazdu protege 2000 godiste pa trebam li na sta paziti ili sve ok itd da li mi se isplati itd
  • Vocko
    CBC Senator XXL
    • 25.04.2005
    • 4556
    • nBGd

Jel to ona sa Kanarevog brda ?

Comment

• dimitrix
      CBC Član
      • 26.04.2008
      • 24
      • PIZDICI

Originally posted by Vocko
      Jel to ona sa Kanarevog brda ?
      Ma nije iz BIH sam ti ja a 2000 je godiste plava 8000KM itd znam covijeka pa me zanimaju detalji kao sta cu za dijelove jel sve isto ima li kakvih gresaka itd dijecijih bolesti bilo staaa

Comment

• Vocko
        CBC Senator XXL
        • 25.04.2005
        • 4556
        • nBGd

- Farovi nisu isti, drugacije bacaju snop, ali svetle sto je najbitnije
        - Razlika u boji migavaca i stop svetala, ako se dobro secam
        - Motori na USDM tj Protege nemaju VICS, al' to nije nesto sto bi trebalo da te brine

Mislim da je to to sto se tice razlika, ali problem na koji mozes da naletis je da ne mogu putem broja sasije da ti nadju delove, jer se razlikuju EPC (electronic parts catalogue) za USA/CA i EU trziste. Realno to mozes i u kucnoj reziji da nabavis, proveris, pa da im das broj dela da ti traze.

Koliko sam upucen svi ostali delovi su identicni Evropskim modelima, posto sumanjam da je u pitanju MazdaSpeed Protege ili MP3.

U ovom trenutku mi vise nista ne pada napamet, ali ako se setim dopisacu.

Comment

• dimitrix
          CBC Član
          • 26.04.2008
          • 24
          • PIZDICI

Hvala ako jos sta bude javi HVALA opet

Comment

Working...
          X