Punto 2 i 2b, razlike u izgledu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • kmecalo
    CBC Član
    • 09.02.2008
    • 21
    • Beograd

Punto 2 i 2b, razlike u izgledu

Vec neko vreme, pretrazujem razne sajtove sa oglasima za automobile te poredim cene, godista, opremu, izgled i ostalo. Danas sam nasao na jednom sajtu u ponudi Punto JTD, 2003.god, to je Punto 2b, restilizovani, ako se ne varam. Kada sam pregledao ponudjene slicice video sam da su zadnje svetlosne grupe kao na Punto 2, znaci kao na prvom Puntu 2 koji nije restilizovan. Prednja svetla, tj farovi su oni veliki, kako i ide na 2b, ali su me zbunila zadnja svetla! Da li postoji i 2b koji ima zadnja svetla kao Punto 2, a da su prednja svetla nova. Da li je mozda u pitanju broj vrata, ovaj koji sam gledao bio je sa 5 vrata, da li to ima veze? Intresuje me ovo jer dosta je onih koji svasta rade sa automobilima, seku i spajaju 2 razlicita prednja i zadnja dela, a ne hih da ispadnem glup u drustvu, ili da budem zrtva prevare. Ili je razlog to sto su u fabrici imali na lageru svetla za prethodni model, pa da se to utrosi? A mozda je neko petljao i sa godistem?
    I have need, a need for speed!
  • mikisxy
    CBC Senator
    • 25.09.2008
    • 238
    • beograd

prelistaj forum imas detaljna objasnjenja i slike.cisto da se ne ponavljamo

Comment

• chikavili
      CBC Senator XXL
      • 11.02.2008
      • 732

Re: Punto 2 i 2b, razlike u izgledu

Originally posted by kmecalo
      Da li je mozda u pitanju broj vrata, ovaj koji sam gledao bio je sa 5 vrata, da li to ima veze?
      Upravo to. mk2b sa 5 vrata ima iste zadnje svetlosne grupe kao i mk2 sa 5 vrata (kao i zastava 10)
      Kod 3-vratnog mk2b je razlika samo u belim migavcima i dodatnim macijim ocima na samim 3. vratima.

Comment

• kmecalo
        CBC Član
        • 09.02.2008
        • 21
        • Beograd

Hvala Vili, 'cu te vodim kod TATE na palacinke.

Comment

• neshaoct
          Banovan
          • 18.08.2007
          • 1754
          • Beograd, Rakovica

Re: Punto 2 i 2b, razlike u izgledu

Originally posted by kmecalo
          ...Kada sam pregledao ponudjene slicice video sam da su zadnje svetlosne grupe kao na Punto 2, znaci kao na prvom Puntu 2 koji nije restilizovan. Prednja svetla, tj farovi su oni veliki, kako i ide na 2b, ali su me zbunila zadnja svetla! Da li postoji i 2b koji ima zadnja svetla kao Punto 2, a da su prednja svetla nova. Da li je mozda u pitanju broj vrata, ovaj koji sam gledao bio je sa 5 vrata, da li to ima veze?...
          Kakav je Punto koji Zastava sklapa ?
          5 vrata, napred vi farovi, a pozadi kao sa mk.2a...
          http://zastavanacionale.com/pr/sr/wp-co ... 3506266565

Comment

• kmecalo
            CBC Član
            • 09.02.2008
            • 21
            • Beograd

Izvini Neso, ali dugo sam bio vlasnik zastave, i nije da se nisam na vozao, , nego mi je dosta nasih prevoznih sredstava. Zato se nisam osvrtao ni na zastavu 10 i nisam obratio paznju kakva su im zadnja svetla, a nisam ih ni uzeo u obzir za pretragu po netu.

Comment

Working...
            X