Danasnji dan je jedan od onih koji se dugo,dugo pamte,evo zbog cega.....
Zove me drugar i kaze da je na Telepu(deo NS-a) vidjen Maserati Quattroporte Royale V8 4.9L 300ks iz '88 4 dupla karba. Nasli smo se u dogovoreno vreme,otisli po jos jednog drugara i krenuli da vidimo Masera. Izasli smo iz kola i krenuli u "obilazak" ovog izuzetno retkog modela(napravljeno samo 53 kom.!!!! i ja sam vozio jedan od 53 primerka
) Obilazimo ga, slikamo,zagledamo kad u jednom trenutku izlazi zena i pocne prica kako je to "auto njenog zeta,slobodno ga vi deco gledajte i slikajte",...i ulazi u kucu.Posle par minuta eto nje ponovo i pita nas jel hocemo kljuceve od kola
? Pa naravno da hocemo!!!!! Otvaramo Masera sedamo,napred nazad,pipkamo kozuru,otvaramo pregrade,....kad ce zena "Provozajte se slobodno jedan krug"
Nasoj sreci nije bilo kraja,svako je vozio po krug oko Telepa,nismo skidali kez sa lica,neverovatan osecaj-neopisiv.Neki su uzivo mogli da cuju riku V8 motora,doduse samo preko telefona......

Zove me drugar i kaze da je na Telepu(deo NS-a) vidjen Maserati Quattroporte Royale V8 4.9L 300ks iz '88 4 dupla karba. Nasli smo se u dogovoreno vreme,otisli po jos jednog drugara i krenuli da vidimo Masera. Izasli smo iz kola i krenuli u "obilazak" ovog izuzetno retkog modela(napravljeno samo 53 kom.!!!! i ja sam vozio jedan od 53 primerka

Comment