Sta otkaze stize original novo, odmah. Auto je besprekoran, patoloski ocuvan. Takva mu je bila i Integrale, Evo VIII...
Starče, ukoliko mislimo na istog lika, onaj što je na "posao", kod etnografskog muzeja, dolazio jedan dan Integrale-om, drugi dan Shamal-om, zar ovaj potonji nije bio crne boje? Studirao 50m dalje, video čoveka, pitao me "jel' dobar, a?", pokazao enterijer... Mada, to je bilo pre 10 godina...
mislis kod SPS-a upravo o tom crnom i ja pricam. ali, da ne bude zabune, Shamal je vrlo slican modelu Ghibli koji je takodje vidjan po gradu pre par godina takodje u crnoj boji.
Koliko znam, baja je bio neko 00 u gradskom odboru (koji se i nalazi do pomenutog muzeja, jel'te) pomenute stranke.
Originally posted by zverko
upravo o tom crnom i ja pricam. ali, da ne bude zabune, Shamal je vrlo slican modelu Ghibli koji je takodje vidjan po gradu pre par godina takodje u crnoj boji.
Nije Ghibli II (ovo treba napomenuti, da se neko ne zbuni).
Često je u okolini obitavao i krv-crveni Biturbo sa otrov-zelenim enterijerom..
a jel video neko onog belog starog Maseratija na Bulevaru, preko puta Tasmajdana? Bas onako deluje neugledno, ali zivo me zanima kakav je i koji je to model?
Isto me zanima i kakav je beli Quattroporte nove generacije na BG table koji se vozi po gradu, zivo me zanima da li je u ok. stanju ili ga odrzava gde stigne...
Beli? Mislim da je to onaj Maserati 422 bi turbo, kod Vukovog spomenika je uglavnom parkiran, na Bulevaru. Chak mislim da ima CG table, nisam siguran..
Comment