momci, odradjen je u fabrici po narudzbi za nekog bitnog lika. ne znam zasto u zatvor??? vidite i sami da ljudi svasta rade i da su ukusi razliciti, a o tome ne treba raspravljati... meni se svakako svidja i pojava je na putu, ne moze a da ne skrene paznju... to je samo dokaz koliko su oni poslovni (moze sve)... covek ima para, dodje i kaze hocu to i to i oni mu naprave, to nema svuda i ne moze svako. tako da bas postujem ovaj potez fabrike ferrari...
ne znam da li i sta imate protiv karavana (ma koji proizvodjac to bio) pa i alfa 156 je predivan karavan, pa jos kad se napucaju felne, spustanje, motor ovo ono... izgleda bezobrazno...
Siguran sam da hoce, ali sa mnoooooogo para. Cak ces uz sve to dobiti gratis kamp prikolicu Ferrari sa sve originalnim Ferrari dodatnim sirokim retrovizorima sa integrisanim migavcima i animiranim zdrepcem koji se propinje (na displeju).
Ali zapamti, mnoooooooooogo para
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
Nadam se da nisam, ali se pitam samo da li postoji neka granica, jer me nervira ta logika da sve moze samo ako se dovoljno plati... Ako nema te granice, nema ni Ferrarija. U cemu je onda razlika? Samo u znaku crnog konja? Na kraju bi prodavali samo njega, pa ga zalepi gde hoces...
Mishljenja sam da bi to bila granica (diesel motor) kada vishe ne bih kupovao majice sa crnim konjicem niti bio simpatizer tako velikog imena.
Inache, postoji interesantan kontra primer koji potiche chini mi se iz Brazila, gde je tip svojevoljno preko nekog od servisera ugradio plinski uredjaj u Ferrari. Auto mu je uredno oduzet, a novac vracen u potpunosti od strane Ferrarija.
Chisto tema za razmishljanje je i najava Maseratija o lansiranju karavana na platformi Quattroporte-a. Nadam se da je Ferrari daleko od te priche.
Da nije ugradio alkoholni pogon,ionako se godina vozilo tako u Brazilu,u tu pricu da mu je oduzet legalno kupljen auto ne verujem,sa svojom imovinom moze da radi sta hoce,a sigurno nije napisao neki predugovor sa proizvodjacem,mislim da je to ipak urbana legenda,i ko zna nekada je jeres bio ugraditi dizel u BMW ili Alfu,sto sutradan nebi moglo i u Maseratiju i Ferariju
Comment