CITROEN 2CV - Spachek

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • kale
    CBC Član
    • 23.05.2006
    • 50
    • Beograd

Hvala, bolje vas nasla (Jes, zensko)

Nisam ni mislila da sama izaberem automobil, jer znam da bi mogli da mi uvale sta hoce, samo ako ga dobro zamazu... Ne znam ni koliko love da spremim za neki kvalitetniji i relativno noviji primerak (npr. Charlston iz polovine 80-tih, kao sa mog avatara)

I jos jedno vazno pitanje. Ako uspem da nabavim kvalitetnog Spaceka, koliko je kvarljiv i da li je problem naci delove. (Pod problemom mislim da moram da jurim po auto otpadima)

A primetila sam da kad se ulogujem na forum, na pocetnoj strani se izgubi podforum za citroen. Jedino mogu da mu pristupim kada se ulogujem tek kad pokusam da ostavim poruku... Da li je to greska do mene, mozda nesto ne radim kako treba, ili je po sredi nesto drugo?

Comment

• @lix
      CBC Senator XXL
      • 17.12.2004
      • 875
      • Panchevo, Serbia; Moscow, Russia

O forumu:

Zbog radova na srveru doslo je do neke greske. Potrebno je da obrises sve stare kukije (cookie) iz browsera. Nakon novog pristupanja stranici sve ce biti u redu.

O ceni je vrlo tesko pricati. Ako ga kupujes od starih ljudi koji vise zbog godina ne mogu da voze i resili su da ga prodaju, a ti se pokazes kao dostojan naslednik legende, auto mozes kupiti za nesto manje novca. Obicno su cifre od 400-1000 EVRA. Odmah da ti kazem, za ovako nesto ces morati DUGO da tragas. Druga je varijanta da se uclanis u neki klub, u Srbiji ih imas dva:

Citroen klub Srbije i

A-klub

Iako i jedan i drugi okupljaju Citroen entuzijaste, A-klub se bavi SAMO A modelima i ima veliku garazu u Beogradu u blokovima, ul. Omladinskih brigada 148.

Telefon na sajtu je Davorov, slobodno mu se obrati, on zna ko ima Spaleta na prodaju.

u ovom drugom klubu imas odlicne majstore Dusana zvanog Munja iz Lazarevca, koji cini cudo pri restauraciji vozila i Baneta iz Batajnice koji je restaurirao ona dva spaceka koje voze "Klovnovi doktori" ako si ih videla u gradu.

Ove Spaceke voze ljubitelji i prodaju ih samo ako kupuju drugi stariji, lepsi, bolji tako da cena se krece od 1300-2500evra

Delova ima, i novih i polovnih i nisu skupi. U sustini, kada se sve dobro podesi, neces imati potrebu za majstorima puno puno kilometara.
      Što više za što manje

Comment

• kale
        CBC Član
        • 23.05.2006
        • 50
        • Beograd

Hvala na detaljnim informacijama

Cim sakupim lovu, nazvacu Davora

Inace, u halooglasima sam videla dva Charlston Spaceka, oba iz 1987g, jedan je u Zemunu, crvene boje, 1900e, a drugi na Senjaku, u Charlston bojama za 2500e

Da li mozda znas nesto vise o njima? Da li ih treba uzeti u obzir, ili su precenjeni?

Comment

• @lix
          CBC Senator XXL
          • 17.12.2004
          • 875

Na zalost ne znam nista. Ako su u 100% ispravnom stanju onda i vrede te pare. Ipak, mozda nije lose da to neko pregleda... pre konacne ocene. Osnovno je pravilo kod kupovine polovnjaka: ne zuri! Gledaj i raspituj se ako prodje ova prilika naicice nova, bolja. Nikad nije kasno.
          Što više za što manje

Comment

• kale
            CBC Član
            • 23.05.2006
            • 50
            • Beograd

Na zalost jos uvek nemam vremena (vreme=novac) za spaceka

Jos ne gubim nadu, ali i u oglasima nesto ne vidjam nove ponude...

Comment

• @lix
              CBC Senator XXL
              • 17.12.2004
              • 875

Samo polako, vremena (novca) ces imati na pretek. Zapamti da dobra kupovina kasnije znaci zadovljnog vlasnika. Ako zbrzis, mozes da se nadjes u zatvorenom kolu majstor-nervoza-majstor i da posle sebi kazes ko me je terao. Samo polako. Bice.
              Što više za što manje

Comment

• Simke93
                CBC Početnik
                • 27.08.2009
                • 2
                • Doboj, Republika Srpska

Re:

pa da

Comment

Working...
                X