Ne znam šta je u pitanju, ali ova plava mi deluje mnogo lepše od crvene. Generalno mi se ne sviđa dizajn koji Alfa fura od redizajnirane 156 na ovamo. Ovi farovi iz 3 dela su mi prilično gadni. Ipak, Spider mi deluje dosta lepše od Brere i 159-ke. Kao što je već rečeno, sve je to stvar ukusa.
Nikako mi te nove alfe nemaju karizmu starih. Prekrasne su i sve to ali nekako mi djeluju konfekcijski
U potpunosti se slazem. 156 izvorna je bila poslednja sve posle je nekako varijacija na temu i vec vidjeno na zalost. Ne kazem da su ruzne niti da su lose ali im fali malo originalnosti jer sve je varijacija na temu 156.
Na plin se kuva, na dizel se greje a na benzin se vozi - a ja krenuh da se bavim grejanjem...
Nikako mi te nove alfe nemaju karizmu starih. Prekrasne su i sve to ali nekako mi djeluju konfekcijski
U potpunosti se slazem. 156 izvorna je bila poslednja sve posle je nekako varijacija na temu i vec vidjeno na zalost. Ne kazem da su ruzne niti da su lose ali im fali malo originalnosti jer sve je varijacija na temu 156.
Donekle se slazem sa konstatacijom, ali hajde da pogledamo stvar i sa ekonomske strane. Svi znamo da je FIAT grupacija u poslednjoj deceniji u veoma teskoj krizi, jedine dve filijale iz cele grupe su profitabilne i to Alfa Romeo i Ferrari, nacim da se profit jedne tako velike kompanije poveca je smanjenje troskova koristeci jednu platformu na osnovu koje se trzistu predstavljaju razliciti modeli grupe, a pri tome koristeci "karizmu" Ferrarija (ili bolje receno brend) koja se prenosi na Maserati i "karizmu" Alfe koja se prenosi na ostatak grupe. U neprestanoj borbi za trziste jako je tesko odrzati "vezu" novih modela sa starim, u poredjenju sa ostatkom auto industrije, Alfa je po meni jedina fabrika (da ne racunamo neke malo serijske fabrike) koja uspeva sve to. Jos jedna stvar, najrasprostranjeniji model ikada napravljen (gledano geografski) u FIAT grupi jeste Alfa 156, model koji je celu grupaciju, a pre svega samu Alfu vratio u zivot, originalnoscu , jedisntvenom pojavom i tehnickim resenjima, model koji je prepoznat svuda u svetu, i potpuno je logicno da novi modeli budu varijacija na predhodni uspesan model.
Da je Alfa jedina profitabilna uz Ferari, apsolutno je netacno. Tj. Fiat ne objavljuje uspeh po brendovima u Fiat Auto, tako da ne moze tacno da se odredi cifra, ali je cela auto grupacija bila u gubitku i iz njega se izvadila tek dolaskom Grande Punta. Alfa nije mogla da bude profitabilna iz razloga sto je mnogo malo komponenti delila sa ostalima iz Fiat Grupe, a pritom imala malu proizvodnju. Upravo je dolaskom Marchionne-a to promenjeno, tako da Alfa ide putem oporavka. Na zalost ljubitelja Alfista, to znaci vecu standardizaciju, ali to je neophodno da bi se smanjili troskovi i opstao brend.
Inace, Alfa je suvise mala da bi od nje zavisila fiat grupa, pa cak i Fiat auto samo, jednostavno, prodaja je sa 126.000 godisnje suvise mala da bi znacajno doprinosila. Zato sa oporavkom mora i da se podigne proizvodnja, jer se brendovi sa tako malom prodajom gube, jer se nalaze u tzv. "stuck in the middle" situaciji, gde su suvise veliki da bi bili exkluziva, a suvise mali da bi bili volume manufacturer. Ako ostane na ovom nivou, dozivece sudbinu mnogih brednova koji su propali. Jedostavno, auto industrija ne prasta, Jaguar i Saab su teski gubitasi unuar svojih holdinga, i vrlo je moguce da im se uskoro zapecati sudbina.
Fiat Grupa se inace odrzala ovih godina zahvaljujuci Iveco-u, CNH-u (poljoprivredne i gradjevinske masine) i proizvodnji komponenti (Marelli, Texid...).
Tri plus tri svjetla naprijed u liniji, prije 159, Brere to je imao model RZ i SZ.
Jos neko.... Ne... Tipicna Alfa.
Spojler u najavi, hm, sjetite se Giuliette iz sedamdesetih godina... opet tipicna Alfa.
Uska svjetla nazad, od modela 164 sve imaju neku varijaciju na temu... opet tipicna Alfa
Konfekcija, dobro, postavimo to ovako, od 1950 godine Alfa se trudi da bude konfekcija (veci broj prodatih primjeraka) jer vise nije ekskluzivana marka sa malim brojem proizvedenih primjeraka. Da li se ti ,,konfekcijski brojevi'' razlikuju, odnosno budu prepoznatljivi u moru konfekcije. Razlikuju... i jos jedanput tipicna Alfa.
Dokaz se vidi pregledom konkurencije. Parkirajte jedan do drugog:
Alfa Romeo Spider
Audi TT Roudster
BMW Z4
Chreysler Crossfire Cabrio
Honda S 2000
Mazda MX-5
Mercedes SLK
Pontiac Solstice
Na koje modele ce vam odmah poci oko i kolika im je cijena za ono sto nude.
Spider... Tipicna Alfa (osim ako zanemarimo evoluciju)
Moje skromno misljenje.
brum brum brum bruuuuuuuuuuuuuuuum
i kez od uva do uva
Danas sam imao priliku da sedim u novom Spideru, i sta reci, odusevio sam se Automobil je dostojan naslednik slavnog imena, nazalost nisam imao vremena da se duze igram. Evo i par slicica.
Sedeo sam danas u novom Spideru 3.2 u Deltinom salonu. Sjajna kombinacija boja - crn auto, bordo kozna sedista, tapacirung bordo i bez...smekerski nema sta. Auto je inace automatik.
Comment