nije samo stvar ukusa, dizajn je nauka... pogledaj zadnji deo novog spidera iz profila na donjoj slici, pa ga uporedi sa zadnjim delom novog bmw-a serije 5 ili 7... (ne bih hteo da stavim slike omrazenih bavarskih kola na ovaj deo foruma) produzeni gepek u obliku neizraslog spojlera u najavi, istureni zadnji branik (previse debeo) i tanka svetlosna grupa... grozno.
e sad da se razumemo, ja bas ne volim nemacke automobile (pogotovo dizajnirane od strane amerikanca) i ovo mi tesko pada.
prednji deo je fantastican, tu nema sumnje, ali bas je zadnji deo prethodnog spidera bio dovoljno originalan i agresivan za alfu coupe/cabriolet. ovde je toliko naduvan i zaobljen da cak i zadnji tockovi deluju mali. gde su one ostre linije koje smo svi voleli?
Taj spojlercic u zecetku je izmisljotina Ferrarija a ne BMWa ........ to sto su oni posle to preuzeli ... pa sta se moze oni uvek nesto kopiraju ......................... Inace ovaj na spajderu je mnogo izrazeniji tako da , po meni , svaka slicnost otpada .................... ne deluje bas nimal nemacki
No dobro .................... ukusi su ukusi .................. inace za samo dva dana oborio je s nogu evropu i ameriku , a moram priznati mene
Da... Ukusi su ukusi, a shto se mene tiche Spider je bruka dobar! Pogledajte samo povezanost svetlosnih grupa (napred/nazad) i obline koje mu daju izgled tempirane bombe! +Rollover u boji titanijuma... Ma, ludnica!
Totalno sam bez teksta, shto je najlepshe od svega, nova Alfa Spider me ne verovatno podseca na (savremenu varijantu) SZ.
Shta da vam pricham, verujem samo da cete, kada je budete videli uzhivo, zaboraviti na ove priche o slichnosti sa drugim automobilima.
Danas sam nasao da je ova nova Spider inspirisana alfama iz pedesetih godina .............. zadnji kraj je redizajnirani od nekog modela iz pete decenije proslog veka ....................
Tek što se pojavila u Ženevi, Alfa Spider već je osvojila vrlo značajno priznanje. Specijalizovani žiri, sačinjen od 23 novinara, izabrao ju je za "Kabriolet godine 2006".
Automobili u konkurenciji za ovu nagradu morali su da ispunjavaju dva uslova: da budu premijerno predstavljeni na ovogodišnjem Ženevskom salonu i da njihova cena ne prelazi 60.000 švajcarskih franaka.
Ovo je drugi put da proizvod Fiat Auta biva proglašen za "kabriolet godine": 1995. laureat je bila Fiat Barchetta.
U Alfa Romeu visoko cene dobijenu titulu i smatraju da je žiri, dodeljujući je, prepoznao nameru kuće da ostane važan faktor u kabrio segmentu. Zaista, kabrioleti su oduvek bili važni za Alfu, a u ovu kategoriju spadaju neki od najlepših automobila koje je kompanija proizvela: od Giuliette Spider iz 1950-tih, do modela Spider lansiranog u 1990-tim.
Za novi Spider Italijani tvrde da poseduje "suštinski jednostavan" karakter pravog sportiste, kombinovan sa tehnološkom superiornošću savremenih Alfi.
Novi kabriolet je derivat modela Alfa Brera coupe. On je elegantni dvosed sa visokosofisticiranim prostorom za putnike, koji se odlikuje upotrebom luksuznih materijala. Dokle se u dokazivanju prestiža išlo, pokazuje i prisustvo automatskog dual-zone klima uređaja u jednom kabrio automobilu!
Kao što se i podrazumeva, novi Alfa Romeo Spider opremljen je sofisticiranom elektronikom koja kontroliše ponašanje automobila i asistira vozaču kad god je potrebno.
Od motora, u ponudi su dva JTS benzinca (2,2 litra i 185 KS i 3.2 litra i 260 KS), u kombinaciji sa mehaničkim šestostepenim menjačem; automatski je rezervisan samo za jaču verziju, baš kao i unapređeni "Alfa Q4" pogon na četiri točka.
Comment