Lancia Delta

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Darth Nihilus
    CBC Senator XXL
    • 13.04.2005
    • 417
    • Srbija, Paracin

Lancia Delta

Mnogo mi se sviđa jedna Delta 98g. U stvari kad sam kupovao auto nisam uspeo da nađem ni jednu dobru Deltu, da nije dizel, pa sam uzeo Alfu 145. Jel ima neko iskustva sa Lancia automobilima? Kakvi su, koliko se kvare, kako je za delove i tako to. Ova sto mi se sviđa ima 1.8 motor.
    Do not underestimate the power of the Dark Side
  • Saby
    CBC Senator XXL
    • 25.11.2004
    • 408
    • Horgos

evo, ja imam iskustvo sa lanciom, vozim hf 4wd,pre jedno 10 godina cale vozio deltu 1.5, prilicno su ok, al treba odrzavati jako, i meni se svidja delta 2, naravno sa 2.0 t motorom, a svaka lancia ima istu manu ko fiat, truli se...
    taj motor od 1.8, mi se cini pouzdanim, ima 105 konja
    Fun starts @ 3000 RPM
    Alfa Romeo 146 1.8 Ts

Comment

• herman
      CBC Član
      • 21.07.2006
      • 15
      • Split

Lancia Delta II ima pocinčanu karoseriju i nema šanse da ijedan primjerak ima hrđe ukoliko nije udren. Inate ovde veću raspravu, neda mi se sad pisat referate. http://www.lancia-klub.com/forum/viewtopic.php?t=63
      Lancia-klub forum

Comment

• MEDO
        CBC Početnik
        • 06.11.2007
        • 4
        • Beograd

Imam Lanciu DELTA II 1.9 TD godinu dana i nisam imao ozbiljnijih kvarova . Nisu problem ni delovi jer većinom odgovaraju od Fijata Tipo ili Punta

Comment

• NOVITEC
          CBC Član
          • 27.11.2007
          • 31
          • Beograd

ja imam lanciu deltu 98 god 1.8 16v i nema 108ks vec 136 i ne postoji sa 108 vec sa 115 ali to je u obicnim deltama ne hpe...limarski nisam imao problema...a ni sa motorom,kod 1.8 16v hoce da se cuje malo varijator posto ona ima pomeranje bregaste pa ima i varijator,kod mene se cuje ali sam uzeo drugi i stim nece biti problema...za odrzavanje vam je odprilike kao i bravo na modelu hpe koji ja imam npr viljuske su skuplje oko 500 din od obicne delte posto je trap siri za 2 cm...sve u svemu nije skupa a mnogo lep autic i lepa oprema...ako nekog zanima moja je na prodaju...cao

Comment

• lukag
            CBC Član
            • 21.12.2007
            • 23
            • Beograd

Postoji i lancia 1.8 8v sa 103 ks i pravila se do 96. god isto ima veryija hp sa 3 i vrata sto se tice trapa nema nikakve veze da li se stavlja kraca ili duza viljuska posto duzu nosi samo 2.0 16v kod nas obicno kad nemogu da nadju hp krila ili branik menjaju na uza auto je ekstra dobro ja sam medju prvima uvezao deltu davne 96 kada je bila skuplja od trojke za 2000 maraka obicno sve imaju klimu abs le.paket sto se na drugima smatra dodatnom opremom jedini problem sto je izbacena mala serija oko 80000 primeraka tako da nema kod nas velikog iybora ili su krs gde treba dosta ulaganja ili su poprilicno dobre ja trenutno imam i 1.9 td i 1.8 8v u koji planiram da ubacim iz kappe 2.0 sve u svemu ekstra auto za male pare

Comment

Working...
            X